10 наймодніших речей весни 2020

Сьогодні ми розповімо вам про красиві трендові жіночі речи прийдешнього сезону.

Вічна проблема всіх жінок – відкривши шафу, дивлячись на ту кількість речей, яка зберігається на полицях, здається, що одягу мало і нічого одягнути. Тому вони готові скуповувати обновки бездумно, при цьому витрачаючи не малу кількість грошей. А в підсумку часто не знають куди одягнути ту чи іншу річ.

Але не обов’язково скуповувати весь магазин, щоб стильно виглядати. Можна придбати 10 базових речей, як то кажуть – «на всі випадки життя». Першу позицію у нашому списку займає взуття.

Відкриває нашу десятку – взуття на плоскій підошві. Це можуть бути: сліпони, балетки, сандалі, мокасини, лофери, еспадрільї. Таке взуття чудово виглядатиме в образі в поєднанні як зі спідницею і сукнями, так і з брюками.

Другими будуть туфлі-човники. Бажано щоб це були універсальні кольори – чорний або бежевий. Варіацій багато: різна висота каблука (низький, середній, високий), різний матеріал (шкіра, замша, текстиль). Туфлі-човники безпрограшно доповнять ваш романтичний образ або офісний стиль.

Далі поговоримо про брюки. Класикою будуть чорні штани, які доречно поєднуються з будь-яким іншим кольором.

Четверте місце в цьому списку займають джинси. Якщо говорити про прогулянки, про похід на улюблену роботу, то вони стануть незамінним і зручним варіантом.

Наступним буде сукня-футляр. Чорний колір для неї буде ідеальним варіантом. Вона виглядає стильно і строго одночасно. За будь-яких обставин додасть вам елегантності і жіночності.

Шостою обов’язковою річчю в вашому гардеробі буде біла сорочка. Як ви розумієте, питання, про те з чим її одягнути, буде недоречним, так як це може бути все, що ви захочете: і сарафан, і штани, і спідниця.

Під номером сім буде така ж незамінна футболка білого кольору. Потрібен спортивний стиль – одягніть з джинсами, потрібен офісний стиль зі спідницею і піджаком. Вибір вже залишається за вами.

Восьмою «паличкою виручалочкою» є тільник – безсмертна деталь гардеробу. Разом з нею можна одягнути лосини, штани і спідницю.

Ще одна обов’язкова річ – це жакет. Якщо говорити про стильний образ, то без піджака нікуди.

І заключною десятою буде куртка-косуха. Зручна і сучасна відмінно поєднується з черевиками і кросівками.

Якщо часто виникає питання, що одягнути на той чи інший випадок, маючи цю базову десятку, ви будете виглядати завжди в тренді.

Поділись


Новини партнерів