Модні тенденції: найактуальніші образи цієї весни

Не дарма кажуть, що готувати сани треба з літа. Зараз вже середина зими, і прийшов час підбирати собі гардероб на літо. Тим більше, що всі важливі модні покази сезону весна-літо 2020 вже пройшли. Ми зібрали для вас приклади найяскравіших трендів, які точно стануть популярними в прийдешніх сезонах.

Ставка на міні

Провідні модні тенденції весни і літа цього року буквально кричать про повернення в 70-і і 80-і. Одним з ультрамодних трендів буде довжина міні.

Якщо в минулих сезонах правила бал довжина міді, то тепер ультракороткі сукні та спідниці будуть на піку популярності. Конкуренцію їм можуть скласти тільки короткі шорти, які повертаються в наші гардеробні після кількох років забуття.

Ставки на ультраміні зробили в своїх показах Chanel, Valentino, Louis Vuitton і Saint Laurent.

Більше золота!

Наймодніші дівчата навесні і влітку 2020 року будуть виглядати так, ніби зійшли з Олімпу. Всі відтінки золотого, тканина, більше схожа на розплавлений метал або зім’яту фольгу – все це провідні дизайнери пропонують носити не тільки на свята або вечірки, а й у будні. У таких випадках просто можна розбавляти акцентний наряд чимось дуже простим і базовим. А як будуть переливатися відблиски золота в західному літньому сонці!

Тотальний джинс

Давно забутий тренд на джинсовий тотал-лук знову набере обертів навесні. Джинсові сукні, поєднання джинсів і куртки з того ж матеріалу, не забуваємо і про джинсові сорочки. Зробити образ більш соковитим і не нудним допоможе поєднання тканини різних відтінків і текстур – наприклад, як у Givenchy і Celine.

Тропікана-жінка

Яке літо без тропіків! Ось уже другий весняно-літній сезон поспіль тема дивовижного екваторного лісу не залишає дизайнерів. У моді будуть не тільки поєднання яскраво-зеленого пальмового листя на білому тлі, яке вже стало класичним а й абсолютно неймовірні пейзажі з птахами і ліанами. А якщо хочеться чогось більш спокійного, то можна вибрати легкий напівпрозорий принт, надрукований на тканині.

Повернемо «локшину»

Ще одне нагадування про 80-і – велика кількість бахроми. Відрізки тканини, які завзято підскакують, заполонили всі подіуми Парижа і Нью-Йорка. Шовк, джинс, фатин або навіть шкіра – «локшина» з абсолютно різної тканини буде в моді прийдешньої весни. Цього року надзвичайно стильною буде вважатися багатоярусна бахрома, що спускається зверху вниз шарами, як у Zimmerman, Jacquemus і Burberry.

Для найсміливіших

Якщо літо видасться спекотним, то цей тренд буде модницям на руку. Повну прозорість запропонували дизайнери на прийдешній сезон. Якщо ви впевнені у своїй фігурі на всі сто, то для вас – прозорі блузки неонових кольорів, а також сукні, під які фешн-гуру радять одягати короткі велосипедки або шорти. А якщо тренд на прозорість вас все ще трохи лякає, то придивіться до прозорих аксесуарів. Вони були на піку популярності минулого року, але цілком можуть зберегти пальму модної першості і в цьому.

Поділись


Новини партнерів