Які сукні всі будуть носити цієї весни: трендові моделі-2020

Якщо ти хочеш виглядати свіжо і актуально цієї весни, уважно вивчи нашу добірку. У ній ти дізнаєшся, які сукні будуть в моді, як їх правильно вибирати і з чим поєднувати.

Найпопулярніші сукні року – з пишними рукавами-ліхтариками. Ми знайшли для тебе приталену модель з щільної чорної тканини зі спідницею А-силуету. Незважаючи на досить простий дизайн, вона виглядає незвично і цікаво, ідеально підходить як для романтичної вечері, так і для вечірнього виходу.

Дуже логічний для весни тренд – повітряні сукні в квіточку. Зверни увагу на моделі з дрібним, негустим малюнком – такі добре сидять на будь-якій фігурі, не спотворюють її. А ось великі яскраві бутони здатні підкреслити недоліки і візуально порушити пропорції тіла. Якщо хочеш виглядати візуально стрункішою, зроби ставку на темний фон.

Яскравий, блискучий тренд на вечір – сукні з золотих, металізованих матеріалів. Обрана нами модель допоможе підкреслити форми, намалювати талію і візуально витягнути силует. Ефект досягається за рахунок глибокого V-подібного декольте, високої посадки і сміливого розрізу по центру. Поєднуй сукню з лаконічними босоніжками в тон і не дуже захоплюйся аксесуарами, інакше ризикуєш перевантажити образ.

Носимо навесні-2020 сукні різних червоних відтінків: від класичного червоного до глибокого винного або бордового. Головний плюс такого забарвлення – воно пасує абсолютно всім без винятку. Доповни композицію золотими прикрасами і зроби акцент на губи, щоб образ виглядав завершеним.

Денім-тотал-лук – одне з наймодніших поєднань майбутнього сезону. Одягай джинсову сукню-сорочку довжиною нижче коліна з високими черевиками або чобітьми-трубами. Такий образ підійде як для повсякденної прогулянки, так і для походу на вечірку.

У новому році вся увага на зону декольте: кращий спосіб підкреслити груди і візуально подовжити шию – одягнути сукню з екстремально глибоким вирізом. Такі найкраще йдуть дівчатам з невеликими грудьми , а ось власницям пишного бюста варто бути обережними, обираючи такий сміливий наряд.

Навесні в моді геометричний принт в чорно-білому варіанті. Якщо ти хочеш купити сукню не на один сезон, зверни увагу на класичний горошок – він досить довго залишається актуальним, підходить на будь-який привід і славиться своєю сумісністю з будь-яким іншим одягом.

Джерело

Поділись


Новини партнерів