15 модних піджаків сезону зима 2019-2020

Якщо уважно вивчити гардероби найвідоміших законодавців моди і придивитися до колекцій відомих дизайнерів, то легко помітити велику кількість всіляких піджаків. Ми вибрали для вас найбільш трендові варіанти сезону.

1. Піджак в стилі оверсайз

Оверсайз надійно утримує позиції в топі ультрамодних трендів. Великий жіночий піджак в чоловічому стилі – це одна з базових речей, які повинні бути присутніми в гардеробі кожної сучасної модниці. Такі піджаки, як правило, носять з облягаючим низом, а рукава підкочують. Так ви зможете уникнути надто громіздкого образу.

2. Піджак з басками

Зараз в моду повертаються наряди зі різними оборками: воланами, рюшами і басками. До слова, баска робить стрункішими і дозволяє замаскувати животик. Піджаки з басками добре поєднуються з вузькими джинсами і брюками-дудочками, а також так само чудово виглядають в образах зі спідницями-олівцями. Дуже цікаво буде виглядати піджачок з запахом.

3. Зелений піджак

У модній палітрі зими безліч чудових кольорів і відтінків. Зокрема, модельєри рекомендують запастися нарядами темно-зеленого кольору лісової крони або хвої. На жаль, такий колір пасує далеко не всім. Безумовно, зелені речі підкреслять красу зеленооких дівчат і власниць рудуватих локонів.

4. Піджак з паєтками

Паєтки – гламурний тренд, який ідеально підходить для періоду гучних зимових свят. Вам подобаються сяючі образи? Тоді неодмінно вивчіть наряди з паєтками від знаменитих будинків моди.

5. Піджак кольору фуксії

Колір фуксії (маджента) став справжнім хітом сезону «Весна/літо 2019», і хоча його позиції взимку трохи похитнулися, з моди цей колір не виходить. Маджента привносить в гардероб свіжу і веселу нотку, її чарівність оцінила навіть така законодавиця стилю, як Кейт Мідлтон.

6. Піджак в «гусячу лапку»

Сенсаційна колекція від Chanel представила публіці велику кількість твідових матерій, на багатьох з яких був присутній класичний візерунок в стилі «гусячої лапки». Піджаки такого плану стануть ідеальною покупкою для прихильниць твідових нарядів.

7. Піджак зі стразами

Велика кількість зимових свят має свій вплив на модні тенденції цього сезону. Само собою, популярною обробкою стають стрази, що нагадують красу зимових крижинок. Це ідеальний варіант для гламурних модниць!

8. Піджак в стилі препп

Препп – молодіжний стиль, що повторює впізнавані елементи шкільної та студентської форми елітних навчальних закладів. Для таких піджаків характерні суворі кольори: сірі, чорні, темні відтінки зеленого, синього і бордового. Нерідко присутня кольорова обробка ворота. Піджаки в стилі препп відмінно виглядають з короткими плісированими спідницями і блузами, прикрашеними аскотом.

9. Піджак в стилі мілітарі

Гардероб студентки вам не до душі і хочеться чогось більш агресивного? Військові мотиви не виходять з моди, коли вони присутні в багатьох трендових нарядах. Прихильниць образів мілітарі зацікавлять піджаки в стилі уніформи морського флоту з характерними деталями: темно-синьою тканиною, червоно-білими вставками і великими золотими гудзиками. Даний піджак буде виглядати стильно в поєднанні з високими чобітками.

10. Піджак з вишивкою

Кожен, хто розбирається в моді, знає, як високо цінуються наряди, прикрашені ручною вишивкою. Такі ось цікаві піджачки гарантовано перетворять будь-який навіть буденний образ в неймовірно модний і стильний ансамбль.

11. Білий піджак

Білий колір – лідер в зимових образах. Ми вже розповідали вам про наряди з білими светрами і про те, як носити білі джинси взимку. Любительки світлих образів оцінять ось такі піджачки. Вони чарівні у своїй простий строгості, яка виглядає ошатно і стильно.

12. Піджак-сукня

У числі піджаків типу оверсайз є довгі моделі, що дозволяють носити піджак як поверх іншого одягу, так і в якості сукні. Непогана ідея для планування зимових свят або романтичних побачень для тих, у кого щільний графік і немає часу на часті переодягання. Вранці доповніть піджак спідницею або вузькими брюками, вирушаючи в офіс. А ввечері приберіть низ і застебніть піджак, сформувавши кокетливу сукню.

13. Піджак в клітинку

Безперечно, клітинка ще довго буде залишатися одним з найактуальніших візерунків. Зокрема, такі матерії увійшли в число найбільш популярних принтів зими 2019-2020 років. Щоб наряд був ще більш модним, вибирайте фасони і з іншими трендовими нюансами. Для створення базового образу чудовим рішенням стане приталений піджачок з запахом або на одному гудзику.

14. Оксамитовий піджак

Оксамит став одним з найпопулярніших матеріалів в модних образах зими 2019-2020 років. Ця шикарна тканина ідеально підходить для стильних нарядів справжніх леді, для ділового гардеробу і для вечірніх образів. Оксамит можна доповнити золотими деталями або обробкою з перлів. Дізнайтеся, як носити оксамит і перли в цьому сезоні.

15. Піджак з перлами

До слова про перли, якщо вам подобаються святкові наряди, то варто звернути увагу на подібні варіації піджаків. Оздоблення перлами може бути скромним, наприклад, по манжетам або коміру в невеликій кількості. А ось для гучних подій підійдуть наряди, прикрашені намистинами.

Не варто забувати, що піджаки можна доповнити дизайнерськими ременями. Поза всякими сумнівами, при виборі піджака варто звернути увагу і на модні сумки зими. Вони допоможуть вам створити дивовижний ансамбль.

Джерело

Поділись


Новини партнерів