Новорічний манікюр: 5 незвичайних ідей

Нігті

У цій статті ми розповімо вам про те, як нафарбувати нігті для найголовнішої ночі року.

У це свято не можна переборщити з образом: як не старайся, виглядати нарядніше за новорічну ялинку у тебе не вийде. Прийшов час дістати глітер, стрази та наклейки і попросити майстра з манікюру виконати найпотаємніші бажання. Технолог корейського бренду BANDI Лілія Заріпова пропонує кілька популярних і актуальних варіантів новорічного nail-арту.

Зірки

Зірка ─ символ Нового року, але при цьому вона не виглядає так банально, як, наприклад, сніжинка. Найпростіший спосіб зробити дизайн нігтів з зірками – використовувати наклейки і трафарети. Якщо ви хочете чогось незвичайного і оригінального, спробуйте, наприклад, дуети ─ зірки і плавні лінії, зірки і великі цятки у вигляді конфеті. Це буде і просто, і стильно одночасно, особливо, якщо виконати малюнок на прозорому або димчастому тлі – дизайн не буде виглядати переобтяженим.

Святковий «френч»

Для відданих шанувальників класики пропонуємо декілька варіантів виконання «французького» манікюру.

«Посмішка» виконується за допомогою металізованого або блискучого лаку (можна використовувати лаки-глітери і вже готові наклейки-смужки для «френча»).
Металік або глітер використовуються в якості основи, а лінія «посмішки» виконується кольором без блиску (бажаними є контрастні відтінки). В цьому випадку вона може бути абсолютно будь-якої форми ─ від класичної симетричної до будь-яких креативних варіантів ( лінія, що переривається, трикутна, пряма).

«Різдвяний льодяник»

Поєднання білих і червоних смужок є традиційним для новорічного і різдвяного nail-декору. Можна сміливо використовувати це поєднання для створення оригінального дизайну – наприклад, як варіант «френча», де в якості базового відтінку можна використовувати абсолютно будь-який колір, що поєднується з червоним і білим. При цьому лінія «посмішки» буде нагадувати той самий святковий льодяник. Креатив, до речі, може бути будь-яким – зробіть лінію «усмішки» асиметричною або трохи змістіть.

«Желейні» нігті (Jelly nails)

Для створення таких напівпрозорих нігтів використовують твердий гель або акрил, які викладають на тіпси або форми, після чого нігті покривають напівпрозорим яскравим лаком. Головна умова ─ лак не повинен бути щільним, і він повинен просвічувати. Щоб додати нігтям святкового блиску, можна використовувати фольгу, спеціальну сяючу плівку або блискучі наклейки.

Фантазійний 3D дизайн

Об’ємний дизайн – так званий 3D nail-арт не здає позицій. Сьогодні нігті прикрашаються елементами різного ступеня складності, яку обмежують хіба що фантазія клієнта і вміння майстра. Для створення об’ємних елементів нейл-арту використовується акрил і спеціальні пасти (вони висушуються в лампі, на відміну від акрилу, який твердне на повітрі). Блиск в такому креативному манікюрі створюється за допомогою штучних елементів – страз і каменів. Вони можуть бути зовсім невеликими або, навпаки, дуже великими і масивними. Цей варіант підходить для новорічної вечірки, якщо ви хочете виглядати особливо неповторно і екстравагантно.

Джерело

Поділись


Новини партнерів