Як підібрати аксесуари та прикраси для новорічної ночі: поради стилістів

Якщо ви вже підібрали відповідну сукню для зустрічі Нового року – саме час визначитися з аксесуарами і прикрасами до неї. Модні і стильні деталі допоможуть сукні заграти по-новому, зроблять образ закінченим і по-справжньому новорічним.

Серед найактуальніших новорічних прикрас дизайнери та стилісти називають золоті вироби складних форм і досить великих розмірів. Втім, не менш стильно виглядає як і раніше модна біжутерія з дерева, кераміки та інших матеріалів.

Нова господиня року – Жовта Земляна Свиня – обожнює всі відтінки жовтого: золотистий, бежевий, коричневий, помаранчевий … І, звичайно, їй до душі масивні, великі сережки вигадливої ​​форми. Чому б не скористатися нагодою і не блиснути на новорічній вечірці розкішними великими сережками? Адже для повсякденного носіння їх не можна вважати слушними, Новий рік – відмінний привід причепуритися. Так що приміряйте довгі і великі сережки – вони неодмінно вас прикрасять.

Знову в моді – обручі, вони одночасно допомагають підтримувати волосся і створювати стильний образ. Залежно від того, який обруч ви виберете, ви зможете відчути себе пустотливим дівчиськом-кокеткою, милою романтичною панночкою або справжньою королевою.

Серед найбільш актуальних моделей – обручі, декоровані блискучими каменями, стеклярусом, стразами і намистинами. Якщо вам подобаються більш скромні прикраси – віддайте перевагу обручам з нейлону, прикрашеним принтом, або еластичними стрічками.

З приходом холодної пори року жінкам доводиться відкладати в сторону улюблені браслети – адже під довгими рукавами їх все одно не видно. А ось для новорічної вечірки найчастіше вибирають досить легкі і відкриті наряди, так що уважно вибирайте відповідні браслети до них.

Дуже вдалий вибір – масивний широкий браслет, що прикрашає жіночу руку і надає образу особливої витонченості і ніжності. Серед останніх трендів – відразу два потужних браслета: один слід носити на зап’ясті, а другий – на передпліччі.

Що стосується аксесуарів і прикрас на шию в новорічні свята – тут дизайнери надають майже повну свободу: можна вибрати будь-які ланцюжки і намиста на свій смак. Головне – уникайте всього тонкого і непомітного, прикраси повинні бути масивними, великими, помітними, адже це головна тенденція цього сезону.

Дуже красиво виглядають з новорічним вбранням довгий ланцюжок з кулоном з каменю або медальйоном, ще краще – відразу кілька ланцюжків, хаотично переплетених між собою. Зверніть також увагу на всілякі намиста – вони знову входять в моду, а ще – на великі масивні намиста.

Маленький секрет: вдало підібрана масивна прикраса на шию цілком здатна замінити дорогу сукню, до такого намиста можна підібрати простий наряд, і він перетвориться на сукню принцеси.

Ясна річ, вирушаючи на коктейль або вечірку з приводу Нового року, жодна жінка не стане брати з собою об’ємний баул. Найбільше вечірній або коктейльній сукні відповідає мініатюрна сумочка, і тут можна вибрати будь-яку вподобану модель – починаючи від крихітного клатча або витонченої сумочки на довгому ланцюжку і закінчуючи ультрамодного сумкою-мішечком або елегантним круглим боксом.

Джерело

Поділись


Новини партнерів