10 спідниць, які зроблять фігуру ідеальною

Спідниця – неймовірно універсальна річ, яка може, як приховати ваші недоліки, так і приврнути до них зайву увагу. Це базова річ, необхідна кожній жінці. Однак багато дівчат бояться і не хочуть носити спідниці. Причиною цього є комплекси і непоінформованість.

Насправді спідниці пасують абсолютно всім, важливо лише правильно їх підібрати. Знаючи ваш тип фігури, вам не складе труднощів вибрати такий фасон, в якому можна відчути себе прекрасною і неповторною. У цій статті ми покажемо вам спідниці, які зроблять вашу фігуру предметом заздрості.

Спідниці-олівці безсумнівно вже давно підкорили серця багатьох жінок. Вони підходять абсолютно всім. Вони дуже виграшно виглядають на повних жінках, оскільки здатні зробити їхню фігуру стрункішою. Діловий стиль буде бездоганним, якщо поєднувати спідницю з класичною сорочкою і акуратними прикрасами. Ноги в спідниці такого фасону виглядають більш витонченими і жіночними.

Віддавайте перевагу довжині трохи нижче колін. Більш довга спідниця поганий варіант, особливо для жінок маленького росту. На невисоких дівчатах спідниця, що досягає литок, візуально укорочує ноги.

Спідниця А-силуету є не менш універсальною. Дівчата з вузькими стегнами і широкими плечима обов’язково повинні мати її в своєму гардеробі. Такий силует правильно врівноважить пропорції фігури. Спідниця також підходить і жінкам з широким низом. Це один з фасонів, який ідеальний для практично будь-якого типу фігур.

Спідниця з запахом має незвичайну асиметричну форму, але вона добре коригує форму тіла. Вертикальна лінія, яка утворюється на спідниці, надає фігурі стрункості.

Важливо звертати увагу не тільки на фасон, але і на принт і колір спідниці. Вертикальні смуги на одязі завжди роблять жінку стрункою, спідниць це теж стосується. Довга блискавка теж візуально витягує силует.

Всім відомо, що темні кольори більш вигідно виглядають на фігурі. Це обгрунтована думка, адже світлі відтінки завжди здаються об’ємнішими. Не варто вибирати тільки чорні спідниці. Відмінно виглядають темно-вишневі, сині, зелені і фіолетові тони. Такі спідниці прекрасно поєднуються практично з будь-яким одягом.

Якщо у вас повні стегна, то вам не варто вибирати спідниці з принтами. Вони тільки акцентують увагу на недоліках. До того ж, однотонні моделі завжди доречні і універсальні.

Спідниці-плісе набирають популярності. Вони ідеальні для створення стилю кежуал. Повсякденний образ з такою спідницею відмінно розбавить сірість буднів. До того ж ніжний незвичайний матеріал додає образу жіночності.

Поділись


Новини партнерів