Що буде в моді цієї осені?

Одягтися тепло, одягнутися по-новому і одягнутися красиво – ось три завдання, які ставить собі на осінь кожна модниця. Адже холода погода – не привід забувати про стиль. У моді знову 80-ті! Яскраві речі, неформальні фасони і зухвалі звірині принти.

Якщо хочеться бачити їх у своєму гардеробі, але трошки страшно, можна обирати їх в більш акуратних колірних поєднаннях. Припустимо в чорно-білому, в сіро-чорному, в сріблястому.

В такому колірному оформленні навіть анімалістичні принти, скомбіновані з клітинкою, будуть виглядати дуже акуратно.

Сама по собі клітинка – теж тренд сезону. Пальто з таким візерунком можна вдало комбінувати як з жіночними спідницями, так і зі спортивними костюмами.

Носити пальто можна до мінус трьох градусів. А якщо захочеться, щоб обновка гріла і взимку, в ательє або шоу-румі за додаткову плату підкладку можуть утеплити спеціальною тканиною.

Матеріали відіграють важливу роль, і фахівці радять віддавати перевагу натуральним тканинам, які добре поглинають вологу, але не стають мокрими.

Для тих, хто сильно мерзне, є хутряні ательє. У них можна оновити свою стару річ або замовити щось абсолютно нове. На пошиття йде від двох тижнів до місяця. Ціни – абсолютно різні, але цілком прийнятливі.

Що стосується чоловічої осінньої моди, то в цьому сезоні для сильної статі актуальні все та ж клітинка, спорт і багатошаровість, а з головних уборів – кепки.

 

Поділись


Новини партнерів