Модне пальто осінь 2018: головні fashion-тенденції

Вже не за горами холоди, тому початок осені- прекрасна можливість оновити свій гардероб модним пальто. Гарне і якісне пальто повинно бути присутнім в гардеробі кожної жінки, проте потрібно враховувати деякі нюанси. Наприклад тренди, які щорічно змінюються.

У цій статті ми вирішили розповісти про останні тренди і тенденції, які допоможуть вам вибрати модне пальто на осінь.

Довге пальто. Такий фасон пальто підійде жінкам високого зросту. Якщо ви невисокого зросту, тоді краще вибирати іншу модель верхнього одягу. Для осені стилісти рекомендують вибирати довге пальто нейтральних пастельних відтінків: бежевий, сірий або чорний колір.

Пальто-піджак. Прекрасний варіант для ділового або офісного стилю. Пальто-піджак найкраще носити з з класичним одягом, денімом і сукнями-міді.

Пальто oversize. Цієї осені знову в моді об’ємні пальта. У 2018 році стилісти рекомендують поєднувати цей верхній одяг з ботильйонами або ковбойськими чобітьми. Варто зазначити, що такий фасон ідеально підійде жінкам, у яких повні руки або навпаки – зайва худорба.

Приталені пальта. Жіночне пальто з ремінцем або без нього, прекрасно підкреслить вашу фігуру і зробить образ більш романтичним. Носіть приталені пальта з сукнями, міді-спідницями, джинсами-скіні.

Плюшеве пальто. Альтернатива шубі на осінь – пальто з м’якого матеріалу, немов плюшевий ведмедик. Такий верхній одяг виглядає дуже стильно без додаткових деталей і аксесуарів.

Пальто-тренч. Пальто з коміром, яке зовні нагадує тренч, також буде в моді цієї осені. Носіть такий верхній одяг з високими чобітьми, ботильйонами і лоферами.

Джерело

Поділись


Новини партнерів