Модні жіночі кеди 2018 року: фото, новинки

Якщо перед дівчатами стоїть вибір: кеди або туфлі на високих підборах, більшість представниць прекрасної статі вибирають кеди. Чому? По-перше, кеди – це практично і зручно. По-друге, кеди підходять практично під будь-який образ. По-третє, кеди завжди залишаються актуальними. Цих 3 пунктів вже достатньо для того, щоб ви зацікавилися модними жіночими кедами, фото яких актуальні в 2018 році.

КЛАСИЧНІ МОДЕЛІ

Серед кедів, як і інших модних речей, завжди актуальні класичні моделі. Вони доречно виглядають з усіма елементами гардеробу й на будь-яких заходах. Основними ознаками класичних моделей є:

  • підошва стандартної висоти;
  • довжина трохи вище щиколотки;
  • лаконічність;
  • простота в оформленні.

До складу підошви більшості класичних кедів входить вулканізована гума, вкрита декоративними матеріалами (замшею, ущільненої тканиною або еко-шкірою). Це робить ходьбу в них особливо легкою і приємною.

БРЕНД ADIDAS

Як не дивись на цю ситуацію, а бренди зараз є надзвичайно популярними. Один тільки логотип модної корпорації може зробити ваше взуття модним і зацікавити собою оточуючих.

Однак кеди Adidas входять в топ наймодніших моделей жіночих кедів 2018 не тільки через всесвітньо відомі «три смуги», які миготять на всіх фото, але також через їх дійсно цікавий дизайн. Дизайнери продумують кожну деталь, що дозволяє зробити усі моделі унікальними і неповторними при їх не надто химерному оформленні.

ВИСОКА ПІДОШВА

В основному кеди вважаються простим взуттям, з якого не можна зробити незвичайний тренд. Але в 2018 модельєри руйнують ці стереотипи, створюючи кеди на підошві, яка в 2, а іноді і 3 рази перевищує її розмір на стандартних моделях.

Таку велику підошву часто оформляють смужками, написами та іншими візерунками так, що це виглядає просто надзвичайно! Але якщо ви прихильник всього мінімалістичного, то знайти кеди з білою завищеною підошвою не складе труднощів.

 

ВІДКРИТІ ДЕТАЛІ

Ще один, здавалося б, божевільний тренд – це відкриті кеди. Вся суть даних моделей полягає в тому, що якісь частини в них просто відсутні і виходить взуття на зразок босоніжок. Виглядає це дійсно цікаво! Особливо підійдуть ці кеди для носіння в жарку погоду. Тепер любителі кедів можуть не розлучатися з ними цілий рік. Так-так, саме цілий рік!

КЕДИ З ХУТРОМ

По суті, це все ті ж звичайні кеди, але з більш високою шнурівкою. Ще однією їх відмінною рисою є те, що зсередини їх утеплено підкладкою у вигляді хутра. Причому хутро може бути як натуральним, наприклад, овчина, так і штучним.

Для додаткової стійкості в сильні морози модельєри додали деяким зимовим моделям високу підошву. Виходить, одні кеди – відразу 2 тренди! Їх оформлення буває абсолютно різним, але найчастіше можна зустріти класичні моделі в однотонних кольорах.

БІЛІ КЕДИ

Для тих, хто ще не готовий до таких сміливих експериментів, представляємо стандартні білі моделі. З найперших років, коли тільки з’явилося таке поняття, як кеди, вони стали найбільш популярні саме в білому забарвленні. Думаєте, білі кеди – нудно і банально? Значить, ви ще не бачили моделі, які витончено прикрашають такі елементи декору:

  • помпони різних розмірів;
  • червоні вишивки;
  • цікаві принти;
  • нашивки (їх, до речі, можна самостійно придбати на свій смак і власноруч приробити до білих кедів);
  • блискітки і металеві стрази.


АКТУАЛЬНІ ПРИНТИ

2018 рік багатий на різні тренди серед модних принтів на жіночих кедах. Підтвердженням тому служать представлені нижче фото. Розглянемо основні тенденції детальніше.

Малюнки в стилі коміксів. Невеликі замальовки, що наче вирвані зі сторінок коміксів, можуть відобразити вашу любов до всього яскравого. На кедах навряд чи помістяться багатозначні малюнки, тому не потрібно шукати в них великого сенсу. Просто насолоджуйтесь яскравим взуттям і шукайте в ньому натхнення!

Написи. Незначні короткі фрази все з тих же коміксів прикрасять ваше взуття і піднімуть настрій оточуючим. До слова, ви можете самі створити унікальний дизайн кедів і написати на них те, що подобається саме вам! Для цього необхідно всього 2 речі: однотонні кеди і спеціальні фарби.

Принт горошок. Мабуть, найбільш жіночний і милий варіант кедів, який тільки можна собі уявити. Кеди з таким принтом підійдуть до всього, але особливо до суконь і спідниць. Ви можете придбати кеди в горошок стандартного забарвлення (білий, чорний), а можете знайти свої ідеальні кеди в яскравому кольорі.

МОДНІ КОЛЬОРИ

У цьому році для модниць доступний величезний спектр актуальних кольорів, тому кожна знайде для себе щось цікаве.

Колірна гамма кедів не менш різноманітна, але, що ж робити, якщо навіть при такій великій кількості відтінків ви не можете визначитися з вибором?

Ось кілька найбільш цікавих кольорів кедів, які підходять під всі кольоротипм:

  • білий;
  • чорний;
  • м’ятний;
  • бордовий;
  • блакитний;
  • рожевий;
  • сірий.

А якщо ваш улюблений колір не потрапив в цей список, не засмучуйтеся! Адже, головне, вибрати відповідну для вас модель з декором, який подобається саме вам. У таких випадках колір відходить на другий план.

Поділись


Новини партнерів