Тренд 2018: що таке чайна сукня і як її носити?

Чайна сукня стала наймоднішою моделлю сукні на літо 2018 року. А все тому, що такий фасон сукні підходить абсолютно всім дівчатам, незалежно від зросту і форми фігури. Також чайну сукню можна одягати як на повсякденну прогулянку, побачення, так і на різні заходи.

Чайною називається сукня вільного крою з легких матеріалів. Обов’язкова відмінність чайної сукні від інших моделей – такий фасон має розкльошені рукави-пелюстки і виконаний в спокійних тонах.

Чайні сукні було популярними ще в 19 столітті. Такий фасон сукні використовували жінки, щоб одягатися в домашній обстановці, і вийти до післяобіднього чаювання. Тепер же чайну сукню можна носити де завгодно і з чим завгодно. Так, наприклад, якщо вам подобається варіант міні-сукні, тоді носіть таку модель з взуттям на низькому стійкому каблуці. А ось під довгу сукню краще одягнути сандалі, еспадрильї або ж зручні кеди.

У 2018 році стилісти рекомендують звернути увагу, як на міні, так і на максі-сукні з ніжними принтами або ж однотонні. Якщо ви хочете підкреслити фігуру, тоді вибирайте приталені чайні сукні. А якщо хочете приховати проблемну зону в вигляді маленьких грудей або широких стегон, тоді вибирайте сукню з різними оборками та тканинними ремінцями.

Джерело

Поділись


Новини партнерів