Завжди в тренді: 5 модних відтінків, які повинні бути в літньому гардеробі

Дізнайтеся, які відтінки в одязі стали найпопулярнішими влітку в 2018 році.

Літо вже в розпалі, а модні тренди і тенденції в цьому сезоні не закінчуються. Шукайте модні відтінки в одязі? Тоді ми вам розкажемо, які кольори будуть на піку популярності цього літа. Дивіться і надихайтеся на нові ідеї!

Червоний колір. Цей колір є дуже актуальним цьоголітнього сезону. Стилісти рекомендують носити блузи, сукні, сарафани червоного  кольору. Дуже вигідно він виглядає з брючними костюмами. До того ж, червоний відтінок добре поєднується з бронзовою засмагою!

Білий. Не бійтеся носити влітку білі речі! Сміливо носіть в цьому сезоні білі джинси, вільні блузи і сорочки, сарафани та комбінезони. Придивіться до модних принтів у вигляді горошку або смужки: білий колір гармонійно поєднується з такими малюнками.

Гірчичний. Приглушений жовтий відтінок виглядає дуже благородно і розкішно. На літо стилісти рекомендують вибирати гірчичні сукні, комбінезони та пуловери.Персиковий відтінок. Соковитий відтінок, який ідеально підкреслює бронзову засмагу. Якщо ви хочете виглядати більш жіночно, носіть сукні, брюки і вільні блузи в персиковому відтінку.

Пудровий відтінок. Ніжно-рожевий також в моді цього літа. Стилісти рекомендують обов’язково додати такий відтінок в свій гардероб, так як він підкреслює жіночну натуру і сексуальність. У цьому сезоні носіть будь-яке вбрання в цьому відтінку: брючні костюми, сукні, спідниці, комбінезони.

Джерело

Поділись


Новини партнерів