7 головних б’юті-трендів літа 2018

Натуральна шкіра, ягідні губи і найпопулярніші типи підводки – у цій статті ми зібрали всі тенденції, якими будемо керуватися в макіяжі цього літа.

Шкіра супермоделі

Головний б’юті-тренд – натуральність. Шкіра повинна буде виглядати так, немов на ній нічого немає (в ідеалі так і повинно бути, але над тим, щоб вийти з дому без тону і навіть праймера, доведеться попрацювати). Ідеальний тон і м’яке природне світіння (або порцелянова матовість ─ тут вже що більше до душі) – фаворити всіх без винятку світових візажистів. Орієнтуємося на «бебі скін» -ефект, який майстерно створив для Issey Miyake Алекс Бокс.

Смерть контурингу

Геть коригувальні палетки: новий сезон пропонує прийняти і полюбити природний овал обличчя. Візажисти, які захоплено включилися в гру «а-ля natural», із задоволенням взялися експериментувати з рум’янами. Чим можна надихнутися? Прикладом Пет Макграт, яка використовувала класичний рожевий для моделей Valentino (правда, повела його не просто високо, а буквально до скронь). Томом Пешо, який пограв з німфами Chanel, подарувавши їм сміливий червоний рум’янець (досить сміливий для такого інтенсивного макіяжу очей). Також чудеса делікатного поводження з рум’янами викладає Сем Бріант: «його» дівчата на показі Simone Rocha зачаровували соромливо квітучими трояндочками на «яблучках» щік.

“Кошаче око”

Традиційно цей варіант підводки вважається «зимовим», але в 2018-му в літо все ж перекочував – правда, з легким апгрейдом. Новий «котяче око» легкий, повітряний і зовсім нескладний у виконанні – надихайтесь варіантами від Люсії П’єроні (Rochas) і Каріма Рахмана (Lanvin) і беріть в руки лайнер. Більш традиційні лінії “подовжених” очей, але «потужніші», також в тренді: за прикладами йдемо до Fendi і Jill Stuart.

Блиск

Всі чотири модних тижні візажисти буквально сходили по ньому з розуму, і ми можемо твердо сказати, що в новому сезоні ми всі будемо виблискувати. Очі нам пропонують зробити справжньою коштовністю – і це не просто слова, а щільне покриття у вигляді пігменту з глітером і стразами (їх поєднання з декоративними паєтками, як у Jeremy Scott, виробляє просто сліпучий ефект).

У Shrimps засяяли навіть губи – нестандартний варіант, яким можна привітати довгоочікуване літо.

Ягідні губи

Губи влітку будуть красивими і соковитими. Відтінки – найбільш їстівні, від коралових помідорових до солодких вишневих і малинових. На показі Dolce & Gabbana ми бачили, як Пет Макграт використовувала значний арсенал гами «черрі-поп», які підійдуть усім без винятку. Правлячий балом в Chanel блискучий суничний адресований емоційним чуттєвим натурам, а чарівний морквяний червоний у Max Mara – тим, хто не проти зрідка злегка розважитися, здивувавши оточуючих зміною іміджу. Втім, наш фаворит – «рожевий льодяник». Саме так можна охарактеризувати мейк-ап авторства Тома Пешо для моделей Philosophy di Lorenzo Serafini.

Дивні вії

Строго кажучи, в майбутньому сезоні їх краще всього залишити зовсім без уваги (так зробили Carolina Herrera і Tory Burch, Self-Portrait і Oscar de la Renta). Це, втім, не відноситься до живильної олії або зміцнюючої бази. Але якщо вже виділятися, то робити це максимально помітно, профарбовуючи вії не в 2 і навіть не в 3 шари, а мінімум в 5-6. Що з цього буде, ми знаємо ─ і урочисто підтверджуємо, що «павукові лапки» повернулися.

Оригінальна підводка

Однаково вражаюча як на верхніх, так і на нижніх повіках, лінія лайнера ламає стереотипи. Вона недбала, неохайна і трохи сумбурна. Один з кращих її образів продемонстрував Ядім Корранса, який відразу придумав макіяж для моделей Jason Wu: він немов поставив набраними на кисть тінями точку і смачно припечатав ─ вийшов б’юті-хіт. Взагалі, радимо не турбуватися: влітку-2018 ви можете підкреслювати очі так, як хочеться. Не забороняється робити це навіть по нижній повіці. І якими б похмурими здавалися подіумні варіанти для звичайного життя, у них є безсумнівний плюс: для таких стрілок вам точно не знадобляться ні ложка, ні технологічний лайнер.

Очі – «електрик» (або просто дуже яскраві)

Так і хочеться запитати: ви це серйозно? Макіяж очей в стилі «електро-поп», який ми побачили на показі House of Holland, захопив і моментально налаштував на літню хвилю. Оранжевий, рожевий і бірюзовий більше підходять до божевільної party біля басейну, ніж для виходу в офіс, але яка різниця, якщо через півроку сірості ми скучимо по соковитим фарбам настільки, що будемо згодні на найсміливіший варіант? Вибирайте, що більше до смаку: романтична, насичена і щільна, пастель (Missoni) або сині «блюзові» відтінки (Marni). Головний посил: чим яскравіше, тим краще. Хоча, звичайно, оригінальний мейк-ап нон-конформіста Хунга Ваннго для Matty Bovan переплюнути (тобто перемалювати) буде складно.

Поділись


Новини партнерів