Що носити влітку: сукні з відкритими плечима

У 2018 році головною фішкою жіночого гардеробу стала романтичність, жіночність і легкість. І одним з яскравих трендів літа є наряди з відкритими плечима: модні блузи, топи і сукні.

Ніжні і стильні сукні з відкритими плечима чудово підійдуть для романтичного вечора, на пляж, прогулянки, урочистого заходу і навіть в офіс. Сукні з відкритими плечима прекрасно підкреслять красу шиї і плечей і зроблять акцент на витонченості.

У 2018 році придивіться до яскравих відтінків суконь: в моді будуть помаранчеві, ультрафіолетові, персикові, червоні відтінки. Для жінок, які не бажають виділятися з натовпу стилісти пропонують звернути увагу на смарагдові, сині, коралові, ніжно-блакитні і трав’янисті відтінки суконь з відкритими плечима. Також в 2018 році в моді яскраві принти: можете вибирати сукню з квітковим малюнком, в дрібний або великий горошок, смужку, а також з геометричними візерунками.

Якщо ви збираєтеся на прогулянку або на побачення, тоді краще вибрати сукню з відкритими плечима міді довжини. А ось для романтичної вечері або важливого святкування найкраще підійдуть сукні максі довжини.

Джерело

Поділись


Новини партнерів