5 модних суконь на літо, які повинні бути у вас в гардеробі

Коли за вікном тепла і сонячна погода, хочеться одягнути максимально легкі речі, які не сковують рухи. Чудовим варіантом в жарку погоду влітку стануть стильні сукні. І якщо ви в пошуках модних суконь на літо, тоді познайомтеся з трендами і тенденціями 2018 року.

У 2018 році стилісти пропонують придивитися до легких шифонових суконь. Таке вбрання стане прекрасним варіантом для прогулянки, побачення, та урочистого заходу. 

Якщо ви шукаєте романтичну і жіночну сукню, тоді ваш варіант – сукня з квітковим принтом. Таке вбрання стилісти пропонують носити з босоніжками на низькому ходу, або ж зі стильними кедами.

Сукня-сорочка. Прекрасна альтернатива, якщо ви шукайте вільну, універсальну сукню, яку можна одягти як на прогулянку, так і в офіс. Спробуйте комбінувати таку сукню з босоніжками, мюлямі, човниками і балетками. 

Плісирована сукня. Сукня з акуратними складками добре виглядатиме як з взуттям на низькому ходу, так і на підборах – вибирайте на свій смак!

Сукня з рюшами і воланами. Наряди з таким декором знову в моді влітку в 2018 році. Сукні з рюшами можуть прекрасно додати об’єму у тих місцях, де його бракує: наприклад в зоні декольте або ж в стегнах.

Джерело

Поділись


Новини партнерів