Як одягнутись на побачення, щоб справити незабутнє враження: 3 образи для романтичної вечері

Чомусь культура красиво одягатися для побачення з коханим чоловіком поступово згасає. Навіть якщо ми вирушаємо в ресторан, то вибираємо максимум просту чорну сукню, а про те, щоб гарно одягатися вдома, і мова не йде. Але навіть якщо ви вже справили враження на чоловіка і навіть вийшли за нього заміж, це не привід відмовлятися від красивих образів! Ми приготували для вас три альтернативних і, головне, модних варіанти для романтичної вечері з вашим обранцем.

Новий Голлівуд

Голлівудські зірки вже кілька сезонів обирають смокінги і брючні костюми. Але носять вони їх виключно зі шпилькою і абсолютно ігноруючи сорочки і блузи! Здивуйте свого кавалера, вибравши для побачення яскравий брючний костюм, доповнивши його мереживним бра або топом в білизняному стилі. З аксесуарів найкраще зупинитися на масивних сережках.

1 – Жакет Zara; 2 – Сережки Mango; 3 – Топ Tezenis; 4 – Клатч Aldo; 5 – Штани з високою посадкою Zara.

Витончений casual

Ваш офісний образ при певній модернізації також цілком підійде для побачення. Зараз в тренді міді-спідниці з деніму, вони приходять на зміну класичним твідовим, доповніть таку спідницю легкою блузою без рукавів, одягніть масивні сережки і яскраві босоніжки або човники. Ми радимо звернути увагу на фіолетовий колір, а весь інший образ скласти в приглушеній гамі, щоб акценти кидалися в очі. Сережки підкреслять довжину шиї, а босоніжки – щиколотки. І від того, і від іншого чоловіки сходять розуму.

1 – Спідниця Mango; 2 – Сережки Zara Studio; 3 – Тренч Mango; 4 – Топ Zara; 5 – Босоніжки Premiata.

Зухвала класика

Для тих, хто вважає, що немає нічого кращого ніж акуратна сукня, ми підготували оновлений варіант звичного аутфіту. За основу взята сукня силуету new look, але її з легкістю можна замінити сукнею-футляром або й приталеною моделлю, все залежить від вашої фігури. Проте самотужки ця сукня точно не спрацює. Підберіть туфлі контрастного кольору, жакет або куртку одного з трендових відтінків (ми вибрали червоний, підійде також гренадін або фуксія), а родзинкою в образі має стати складне кільце. Look в стилі зухвалої подруги рок-н-ролльщика готовий.

1 – Кільце Dzhanelli Jewellery; 2 – Куртка Pull & Bear; 3 – Сукня O’STIN; 4 – Сумка H & M; 5 – Босоніжки Portal.

І не бійтеся експериментувати!

Поділись


Новини партнерів