11 стильних суконь для випускного

Зовсім скоро випускний, тому почати готуватися до нього варто почати вже зараз. Ми вибрали для тебе 11 стильних і жіночних суконь, в яких ти можеш затьмарити своїх однокласниць!

Поєднання червоного і рожевого стало одним з найголовніших в новому сезоні. У цій сукні ти будеш виглядати елегантно і жіночно. Поєднуй її з лаконічними прикрасами і «човниками» з металевим блиском. Миле плаття пудрового відтінку – ідеальний варіант для юної леді. Воно підкреслить всі достоїнства фігури і не виглядатиме занадто відверто.

У яскраво-червоній сукні ти точно не залишишся непоміченою. Одягни цю сукню з нюдовими босоніжками і прикрасами зі срібла.

Квітковий принт в моді, тому тобі варто звернути увагу на цю модель ніжно-рожевого кольору з красивою вишивкою. Вона добре поєднується з «човниками» і нейтральними босоніжками. Якщо на випускний буде погана погода, ти зможеш одягнути цю сукню з шкіряною косухою і бути впевненою в тому, що ти чудово виглядаєш!

Мереживні міні – розкішна і вишукана модель. Радимо поєднувати її з довгими сережками і оксамитовими босоніжками.

Ця модель нагадує нам сукню принцеси з мультиків «Дісней». Одягни її з босоніжками або туфлями пастельного відтінку.

Сукня-футляр підійде для дівчат з ідеальною фігурою. Одягни її з білими або чорними човниками і великими сережками.

Яскраву сукню з плісированою спідницею ти зможеш носити і після випускного! Вона ідеально підійде для побачення і для походу в ресторан.

У вечірній сукні з шовку ти будеш виглядати елегантно і дорого. Поєднуй її з туфлями kitten heels білого кольору.

Ніжно блакитна сукня з вирізами виглядає стильно і оригінально. Якщо ти любиш незвичайні прикраси, то радимо підібрати до цієї моделі діадему зі срібла.Ця сукня точно змусить усіх оточуючих звернути на тебе увагу. Запевняємо, що в такому вбранні без компліментів ти точно не залишишся!

Поділись


Новини партнерів