7 спідниць з принтом, які зроблять твоє літо яскравішим

Літо наближається, а значить, саме час додати сезонному гардеробу яскравих фарб. І найкраще з цим модним завданням впораються спідниці з строкатим принтом.

Від тропічних візерунків до абстракції – дивись найстильніші спідниці літа-2018 в нашій добірці!

Жовта спідниця А-силуету з принтом з великих квітів – є ідеальною для прихильниць «нової класики». Вона зробить акцент на талії і додасть будь-якому образу актуальності, не вимагаючи від тебе складних поєднань.

Тропічний принт чудово підійде тим модницям, які встигли втомитися від всюдисущих квіткових візерунків. До слова, він прекрасно буде поєднуватися із засмагою, тому, якщо ти плануєш відправитися у відпустку, захопи цю спідницю з собою!

А ця міні-спідниця гармонійно впишеться не тільки у гардероб для відпустки, але і підійде до образу для музичного фестивалю – доповніть її мюлямі і базовою білою футболкою.
«Вмикаємо» жіночність на максимум – яскравий квітковий принт, замшеві босоніжки на товстому каблуці і топ перетворять тебе в справжню італійську модницю а-ля Моніка Беллуччі.

Смужка також не здає позицій. Доповни свій гардероб яскравим комплектом з спідниці і такого ж топа, і ти отримаєш практично нескінченне число варіантів для літнього образу.

Спідниця з строкатим фото-принтом подружиться не тільки з таким же верхом, а й з будь-яким топом в білизняному стилі або укороченою толстовкою і кросівками.

Абстрактний принт і складний крій – така спідниця стане універсальною покупкою, актуальною і для роботи, і для пікніків з друзями, і для літніх вечірок.

Поділись


Новини партнерів