10 наймодніших сумок цієї весни

«Якщо ви зробили гарну зачіску та взули хороші туфлі – ви можете йти куди завгодно і в чому завгодно», – говорила знаменита Айріс Апфель. Але до цього комплекту було б не зайвим додати гарну сумку: адже без цього аксесуару дуже складно створити довершений образ.

В цілому, сумки підвладні тим самим трендам, що і одяг. Написи і логотипи, навмисний мінімалізм або не менш навмисний oversize – стануть гарним доповненням до вашого вбрання. Стосовно поєднання з взуттям все, як і раніше, на ваш смак: допускаються і оригінальні варіанти, і класичні. Колір, до речі, теж може бути будь-яким: Вікторія Бекхем, наприклад, майстерно носить бордові туфлі і сумку, і ніхто не скаже, що це неправильно.

У цій статті ми підібрали для вас 10 трендових варіантів з весняно-літніх колекцій, на які варто звернути увагу.

Прозора сумка

Тренд на прозорі аксесуари, який так активно прозвучав минулого літа, залишається актуальним і сьогодні. Якщо не боїтеся демонструвати світові вміст своєї сумочки – тоді сміло поповніть такою новинкою свій гардероб! Для тих, хто хоче залишити все найпотаємніше при собі – прийом з показу Chanel: невеликий клатч всередині об’ємної прозорої сумки.

З написами і логотипами

Раніше гучні гасла дизайнери виводили на футболках, тепер – на аксесуарах. Гострі заяви і креатив на тему логотипу вітаються. Для тих, хто втомився від модних і соціальних заяв, є варіанти простіше: Доменіко і Стефано, наприклад, випустили кілька моделей з хештегом #DG.

Сумка oversize

У такій ви точно зможете ногсити все і відразу, на кожен «про всяк випадок». У моді не тільки сумки, схожі на дорожні або спортивні, а й величезні клатчі, як у Céline.

Квіти

На тендітні пелюстки і ніжні пуп’янки сьогодні схожі і принти, і вишивка, і аплікації. Як завжди, експресивні моделі шукайте у Dolce & Gabbana, а стримані (квітковий декор може бути і куди більш спокійним!) – на прилавках Fendi.

Сумка-коробка

Сумка в формі куба або паралелепіпеда – не тільки витончене доповнення до коктейльної сукні, а й «збирач» oversize-комплектів: об’ємний одяг на тлі такої сумки виглядає більш структурованим. Не перестарайтеся з розміром: велика сумка-коробка буде виглядати, як переносна скриня.

З бахромою

Така сумка – данина любові до вестернів. Ви можете обрати будь-яку сумку з рюшами – довгу замшеву, або з шкіряною бахромою як у Loewe і Christian Dior, або блискучу бахрому як на вечірніх сумочках Chanel. Ковбойські варіанти стануть чудовим доповненням до чобіт-козаків, ретро – до суконь та підборів.

Сумка на пояс

Тепер можна сміло гуляти по місту з кавою в одній руці і телефоном в іншій, не побоюючись, що сумка ось-ось впаде на землю. Fanny pack більше не асоціюється тільки зі спортом. Так, в колекції Gucci є цілком елегантні варіанти, якими нам пропонують доповнювати ошатні спідниці. Поясні сумки можна носити не тільки на поясі, але і на грудях, і навіть на руці.

2 в 1

Єдина конструкція з декількох окремих сумок – небанальний варіант для любительок розкласти все по поличках: косметика – в один відсік, телефон і документи – в інший. Варіантів дизайну безліч: від міні-копії «на причепі», як у Maison Margiela, до з’єднаних кільцями сумочок однакового розміру з колекції Chloé.

Поп-арт

Сучасне мистецтво з’явилося на подіумі у Versace і Prada. Донателла з весняно-літньої колекції робить триб’ют братові Джанні, об’єднуючи знакові образи його авторства. Міучча робить ставку на комікси, які її зусиллями з розважального чтива перетворюються в складну, інтелектуальну літературу.

Сумка-сідло

Перевірена часом класика з ковбойською естетикою. Сьогодні будуть актуальними різні сумки – від об’ємних до зовсім крихітних, що можуть поміститися в долонях. Колір теж може бути будь-яким, але в особливій пошані коричневий і білий. Найкраще saddle bag виглядає з легкою романтичною сукнею або костюмом з деніму.

Поділись


Новини партнерів