Безпрограшний варіант: 9 стильних спідниць на будь-який смак

На наш погляд, кожна дівчина має право побалувати себе новою спідницею, і тепла погода, яка наближається, стане для цього відмінним приводом! Ми підібрали для тебе 9 стильних спідниць які будуть доречними не залежно від місця та обставин.

  1. Плісирована спідниця – один з головних трендів весни. Ця модель в приємному пастельному відтінку підійде для романтичного побачення або для вечірки. Одягни її з топом в білизняному стилі і «човниками» на низьких підборах.
  2. У затишній трикотажній спідниці з лампасами вирушай на прогулянку по парку з друзями або коханим. До неї підійдуть укорочений светр або яскрава толстовка.
  3. Класична спідниця-олівець з невеликим розрізом виглядає дуже елегантно. У ній ти можеш сміливо піти в офіс або на ділову зустріч з керівництвом.
  4. Асиметрична джинсова спідниця – ідеальна річ для походу на концерт улюбленої групи або для модної вечірки. Підбери до образу кросівки з глітером, толстовку з незвичайним малюнком і сумку на поясі.
  5. Ошатну спідницю з металевим блиском одягни разом з джинсовою курткою і кросівками. Якщо захочеш піти в ній на побачення – поєднуй її з яскравим джемпером і трендовими білими ботильйонами.
  6. Спідниця міді кольору хакі добре буде виглядати в комплекті з чорною косухою і грубими черевиками на тракторній підошві – прости, але неймовірно стильний образ на кожен день!
  7. У мереживний спідниці точно варто піти на побачення. У ній ти вразиш свого обранця, і він не зможе втриматися від компліментів на твою адресу. Одягни її з укороченим джемпером або класичної сорочкою.
  8. Модель з деніму з гудзиками підійде до різних толстовок, бомберів і курток.
  9. У спідниці з воланами ти можеш піти і на роботу, і на побачення. У першому випадку поєднуй її з білою сорочкою або базової водолазкою, у другому – з укороченим светром або з напівпрозорою блузою.
Поділись


Новини партнерів