Які головні убори будуть модними цієї весни

Мабуть найбільше жінки не люблять такий аксесуар як шапка, адже він запросто може зіпсувати красиву зачіску. Завжди знайдеться тисяча причин, щоб не носити цей головний убір взимку. Весна – зовсім інша справа, і сьогодні всі розмови зводяться до модних беретів, кепі і бейсболок, без яких королеви вуличного стилю просто не уявляють своє життя.

Берет

Вже другий сезон поспіль цей аксесуар б’є всі рекорди по популярності. Але як носити його сьогодні? Варіантів два. Перший – це вічна класика французького шику: пальто, сукня baby doll плюс берет, злегка зсунутий набік, – образ в дусі Бріджит Бардо для тих, хто жити не може без круасана на сніданок. Друга ідея більше підійде для адептів вуличної моди. З девізом «Ні банальним поєднанням!» Носіть берет (краще шкіряний) зі спортивними предметами гардеробу: широкими брюками, худі, футболками та бомберами.

Кепі

Все нове – це добре забуте старе. Так і кепі, перейшовши межі епох і стилів, повернулася в список трендів. Згадайте Шарлотту Ремплінг в «Нічному портьє», «красуню» Вівіен або принцесу Анастасію в культовому мультику: кепі ідеально доповнить будь-який образ.

Бейсболка

Шанувальникам athleisure присвячується. І не тільки їм. Сьогодні бейсболка вийшла на новий модний рівень: в тренді моделі з лейблами спортивних брендів і хитромудрі варіанти, автором яких цілком міг би опинитися Філіп Трейсі. Та й носять цей головний убір тепер з чим завгодно: від спортивних костюмів до суконь в підлогу.

Поділись


Новини партнерів