Офісний стиль: що буде в моді цієї весни

Навіть в рамках суворого дрес-коду можна демонструвати наймодніші тренди. У цій статті ми підібрали для вас ті предмети гардеробу, які ідеально підходять для робочих буднів.

Піджак в клітинку

Стиль power women немислимий без жакета, виконаного в кращих традиціях 1980-х: двобортний, з об’ємними плечима, видовженими рукавами і неодмінно з принтом в клітинку. Носити строгий жакет можна з білосніжною сорочкою – це завжди освіжить ваш образ.

Спідниця-міді

Комфорт і зручність хоч і виходять сьогодні в моді на перший план, але дизайнери не обмежують себе виключно брюками. У весняних колекціях серед явних фаворитів опинилися прямі спідниці з довжиною трохи нижче коліна, як у головної героїні «Службового роману».

Туфлі kitten heels

Ці туфлі вже набили оскому модним редакторам, а їх красу, зручність і універсальність – уже довели всі модниці планети. Тож не бачимо більше причин відкладати їх купівлю в довгий ящик – пара на kitten heels чорного або білого кольору буде ідеальною для офісних буднів, розписаних по хвилинах.

Смугаста сорочка

Найкласичніша річ з добірки в новому сезоні виявляється водночас і найбільш «хуліганською», тому що поєднується з чим завгодно: від картатих спідниць, як показали Balenciagа, до водолазок. Але піддаватися на дизайнерські провокації слід тільки в тому випадку, якщо ви на всі сто впевнені в поєднанні.

Об’ємна сумка

Дуже важко вмістити усе жіноче приладдя, яке в робочі будні збільшується до розмірів  в новомодну сумку-сідло. Для паперів, щоденників, планшетів та інших предметів першої необхідності у дизайнерів в запасі є сумка-максі. Робіть ставку на лаконічні варіанти на кшталт моделі з весняної колекції Celine.

Поділись


Новини партнерів