15 жіночих блузок, які будуть в моді цієї весни

У жіночому гардеробі ніколи не буде зайвою нова блузка. Багатофункціональна річ, яка блискавично перетворюється з частини офісного дрес-коду в вечірній елемент за допомогою яскравих аксесуарів, необхідна в арсеналі будь-якої модниці. У цьому сезоні блузки як ніколи яскраві та оригінальні. Ми підібрали для вас 15 стильних жіночих блузок, які будуть в тренді 2018 року.

Чому блузка – невід’ємний елемент жіночого гардеробу? По-перше, її можна носити і з спідницею, і з брюками; по-друге, доповнювати блейзером і кардиганом, носити під джинси і з легінсами, а також навипуск; і, звичайно, з великими прикрасами і просто так, недбало накидаючи зверху пальто. Стильні жіночі блузки цією весною будуть втіленням жіночності: повітряні, легкі і, як це видно на фото з показів провідних дизайнерів, підкреслено романтичні.

ПАСТЕЛЬНІ ВІДТІНКИ

Один з топ-трендів прийдешньої весни – пастельні відтінки, які немов створені для легких шифонових блузок з воланами і мінімалістичних моделей на дрібних ґудзиках. Лавандові, лимонні і пудрово-рожеві варіанти ідеально поєднуються з чорними спідницями з плісировкою, створюючи мрійливий образ з картин художників-імпресіоністів.

ГОРОШОК

Кокетливий горошок – великий і не дуже – дозволяє додати в офісний образ грайливий акцент, не ризикуючи перейти кордон. Чорно-білі блузки в горошок з рукавами-воланами, жабо або пишними оборками у французькому стилі підійдуть до класичних брюк з завищеною талією і туфель на підборах, а більш розслаблені подовжені варіанти з вільною талією – до легінсів і ботфортів.

КВІТКОВИЙ САД

Неможливо уявити стильні жіночі блузки 2018 року без романтичного квіткового принта. Будь то пишні бутони троянд в кращих традиціях стилю бохо-шик або більш розмиті лілії або ж польові ромашки на приталених блузах-сорочках, будь-який квітковий принт буде в цьому сезоні на своєму місці.

ПРОЗОРИЙ ШОВК

Блузи з прозорого шовку і шифону, трохи театральні зі складками і призібраними внизу рукавами, будуть дуже модними цієї весни. Їх дизайнери та стилісти пропонують носити поверх білого або нюдового топу з короткими рукавами або з сукнею в стилі бебі дол. Особливо популярними будуть прозорі блузи в пастельних відтінках і чорні богемні варіанти на бантах і з жабо.

КРАВАТКА

Не краватка, а щось більше схоже на розв’язаний шовковий бант – один з яскравих елементів оздоблення модних блузок сезону. Це надає образу більш стриманого, консервативного стилю. Популярними будуть контрастні варіанти, коли краватка оброблена іншим кольором, ніж вся блуза, а також оксамитові стрічки і шифонові банти.

Поділись


Новини партнерів