З яким верхнім одягом варто поєднувати джинси

Джинси прекрасно виглядають в поєднанні зі шпильками, і з валянками. Але коли справа доходить до осінньо-зимового гардеробу, сполучуваність цього базового предмета одягу опиняється під питанням. З чим носити джинси, щоб виглядати доречно і стильно?

При виборі джинсів орієнтуйтеся на моделі без потертостей, обирайте ті, що мають однорідний класичний колір і середню посадку. Переконайтеся, що вони ідеально підкреслюють вашу фігуру, а штанини не збираються внизу в складки. Звертайте увагу на розташування кишень. Наприклад, задні кишені можуть візуально збільшувати сідниці. Це прекрасна новина для дівчат типу фігури «прямокутник», але водночас ускладнює пошук ідеальної пари для «груші» . Моделі зі скошеними передніми кишенями і прямого крою зроблять лінію стегна більш плавною. Для жінки- «яблука» варто обирати моделі з невеликим кльошем від коліна.

З класичним пальто

Тут важливий один нюанс: до будь-яких джинсів пальто повинно бути максимально простим, без зайвих деталей (наприклад, пальто-халат або пальто, що зашпиляється на один ґудзик). Цікаво виглядає поєднання двобортного укороченого пальто і джинсів-кльош. Доповніть комплект взуттям на стійкому каблуці і сумкою листоноші або сумкою-сідлом. Джинси-скіні можна поєднувати з прямим пальто або пальто oversize, що доходить до середини стегна і нижче. До них можна підібрати взуття і на підборах, і на плоскій підошві.

Альтернативою може бути подовжений жилет з пальтової тканини або тренч. Одягніть кеди, кросівки або сліпони, щоб створити динамічний образ мешканки мегаполісу.

З косухою

Пара «джинси і косуха» немов створена одна для одного! Шкіряна, замшева, вовняна куртка зробить ваш образ зухвалим і бунтарським. Залежно від кольору і матеріалу, ви можете або підсилити (червона або чорна гладка шкіра, металізовані заклепки), або послабити (світлі тони, замша, мінімум деталей) провокаційний характер цієї речі. Якщо у вас невисокий зріст, то варто обрати куртку в тон джинсам – так ви додасте собі бажані сантиметри. Оберіть грубі черевики на шнурівці і толстовку – і ось ви вже подружка байкера.

З шубою

Джинси відмінно доповнюють хутро (натуральне або штучне). З ними така статусна річ, як шуба, «помолодшає». Якщо ви тільки запланували покупку хутряного виробу, то віддайте перевагу лаконічним моделям, без прикрас і золочених гудзиків. Для того щоб образ був більш легким, виберіть на додаток до такого комплекту в’язану шапку. Для створення більш елегантного образу можна одягнути капелюх або берет. Останній, до речі, знаходиться зараз на піку своєї популярності.

З курткою, бомбером і паркою

Для прогулянок відмінно підійде варіант поєднання з бомбером або паркою. Одягніть пару грубих черевиків на шнурівці і затишний светр великої в’язки oversize – варіація на тему стилю гранж готова. Або віддайте перевагу ботильйонам на стійкому каблуці – і ось у вас вже готовий образ в стилі спорт-шик.

Якщо ви не уявляєте свого гардероба без куртки-пуховика, то знайдіть той самий ідеальний пуховик, який буде підкреслювати ваші достоїнства і коригувати недоліки. Якщо ви володарка типу фігури «яблуко», то намагайтеся уникати об’ємних моделей, перевантажених всілякими деталями обробки. Обирайте прості подовжені моделі без поперечної прострочки. Бажано з бічними вставками, які промальовують фігуру. Зверніть увагу на комір – він повинен бути простим.

Якщо у вас прекрасний жіночний тип фігури «груша», то ваш орієнтир – укорочені куртки, які можна доповнювати об’ємними шарфами. У вашому випадку добре виглядатимуть моделі з хутряною обробкою і деталями у верхній частині, що допоможе збалансувати силует. Якщо ви вибираєте довгі моделі, важливо, щоб край виробу закінчувався нижче або вище найширшої частини ваших стегон. Для «перевернутого трикутника» підійдуть розкльошені моделі ( «тюльпан», «трапеція»). Дівчатам- «прямокутникам» додасть жіночності модель oversize.

Поділись


Новини партнерів