Як дізнатися про характер людини за формою її зубів

Риси людини свідчать про її характер. Хтось дивиться на очі, хтось – на пальці. А ми пропонуємо вам дізнатися про характер по формі зубів. Не дивуйтеся – тут теж є свої закономірності.

1 Квадратні зуби

Ви самі любите всіх і хочете, щоб вас теж любили. Любов ви відчуваєте навіть до тих людей, які заподіяли колись вам біль. У вас дуже добре серце, тому люди з великим бажанням хочуть бути поруч з вами. Їм комфортно бути з вами в одному місці. Адже ви щиро приймаєте радість інших.

2 Круглі зуби

Ви дуже добрі до оточуючих, тому нерідко вам заздрять. Пам’ятайте, що жоден злий погляд і докір не вартий того, щоб ви звертали на них увагу. До будь-якої невдачі поставтеся з посмішкою (втім, ви так і робите). І намагайтеся жити спочатку для себе, а потім вже для інших.

3 Трикутні зуби

Ви дуже товариські, тому завжди намагаєтеся бути в центрі будь-якої компанії. Навіть з лютим ворогом ви готові примиритися в будь-який момент. Адже ворогувати – не для вас. Будь-яку серйозну ситуацію ви сприймаєте з посмішкою, і саме це вам допомагає по життю.

4 Прямокутні зуби

Ви дуже чуйні, за що вас і цінують оточуючі. Ви вважаєте, що, поділившись частиною свого щастя, ви неодмінно отримаєте у відповідь в два рази більше. Навіть до незнайомих людей ви проявляєте щедрість, і нічого поганого в цьому не знаходите.

Дивіться на цей світ з посмішкою. Пам’ятайте, що характер людини закладений ще при його народженні. Тому немає нічого дивного в тому, зовнішність дуже багато про нього говорить.

Поділись


Новини партнерів