Швидко, дешево і смачно; яєчня з картоплею

СКЛАДОВІ

  • 8 яєць
  • 1/3 склянки молока
  • 4 середні картоплини
  • 50 г бебі-шпинату
  • 1 перо зеленої цибулі
  • 5 гілочок петрушки
  • гострий перцевий соус (за бажанням)
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 1/2 ч. Л. меленої зіри
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

У мисці збийте яйця з молоком, додайте зіру, сіль і перець. Картоплю очистіть, розріжте на 4 частини вздовж і наріжте тонкими скибочками. Порубати зелену цибулю і петрушку.

крок 2

У широкій і глибокій сковороді розтопіть вершкове масло на середньому вогні. Додайте картоплю і зелену цибулю. Смажте, помішуючи, поки картопля не підрум’яниться і не стане м’якою, близько 8 хв. Додайте шпинат і готуйте ще 1 хв.

крок 3

Вилийте в сковороду яєчну суміш. Готуйте, поки суміш злегка не схопиться по краях. Проведіть лопаткою, піднімаючи краї, щоб яєчна суміш затекла вниз. Готуйте ще 2-3 хв.

крок 4

Посипте петрушкою. Зніміть з вогню і відразу ж подавайте до столу з гострим перцевим соусом.

Джерело

Поділись


Новини партнерів