Це шикарне блюдо затьмарить всі страви з фаршу, що ви пробували

Складові:

  • фарш свинина – 400 г,
  • гриби – 100-150 г,
  • картопля – 6 шт,
  • цибуля – 1 шт,
  • яйце,
  • сметана – 1 стакан,
  • часник – 2 зубчики,
  • сіль перець.

приготування:

  1. Очищену картоплю нарізаємо тонкими скибочками. Цибулю – півкільцями, гриби – невеликими кубиками. Змішуємо гриби і цибулю з фаршем, солимо, перчимо.
  2. Для заправки: змішуємо сметану з пропущеним через прес часником, додаємо яйце, сіль, перець.
  3. Викладаємо у форму, змащену олією половину картоплі, солимо, перчимо і викладаємо зверху цибулю.
  4. На цибулю викладаємо фарш з грибами, потім посипаємо натертим сиром.
  5. Зверху викладаємо шар картоплі, солимо і перчимо.
  6. Заливаємо запіканку заливкою і запікаємо при 180-200 С протягом години. За 5 хв до готовності посипаємо запіканку тертим сиром.

Смачного!

Поділись


Новини партнерів