Що подарувати 7-ми річному хлопчику на день народження?

День Народження – найважливіше свято в житті кожної дитини і напередодні торжества батьки, бабусі з дідусями, тітки з дядьками, сусіди і друзі батьків спантеличені пошуком і вибором подарунка для улюбленого маленького чоловічка.

Давно позаду перші слова і перші кроки, з кожним роком малюк дорослішає, радує тата з мамою, а іноді засмучує, але безумовно заслуговує на свій день народження веселого свята і найкращих подарунків.

Подарунки для хлопчика 7 років

Деякі хлопчики до 7 років ще ходять в дитячий садок, а хтось вже сидить за партою, але й ті, і інші перебувають в тому щасливому віці, коли іграшки все ще залишаються найбажанішим подарунком.

Зброя

Хлопчики – це майбутні чоловіки, і немає нічого дивного в тому, що ваша 7-річна дитина жваво цікавиться зброєю! У будь-якому дитячому мультику можна почути брязкіт мечів, дзвін кинджалів і спостерігати барвисті ефекти від схрещених в бою бластерів nerf. Тому відмінним подарунком для хлопчика 7 років стане одне з ігрових втілень сили і доблесті.

Іграшкові автомобілі – кращі друзі кожного хлопчиська, і навіть якщо колекція різноманітного транспорту вже тягне на пристойний гараж, отримати в подарунок ще одну машинку не відмовиться жоден 7-річний хлопчик.

Якщо дитина дійсно захоплена автомобілями, а нова машинка зазвичай не буває розібраною і занедбаною в той же день, то є сенс розглянути варіанти дорогих іграшок європейських виробників або якісні моделі азіатського виробництва.

Якщо у батьків є можливість, найбажанішим подарунком для 7-річного хлопчика може стати дитячий квадроцикл або електромобіль, на якому хлопчик зможе підкорювати бездоріжжя або виробляти круті віражі на очах у захоплених однолітків.

Роботи – кращі друзі хлопчаків

Всі хлопчики в тій чи іншій мірі люблять роботів, а для деяких хлопців вони стають своєрідним предметом поклоніння. Тому дуже хорошою ідеєю може стати поповнення колекції дитини черговим крутим монстром.

Роботи-трансформери: їх так багато і вони такі різні! Кожен 7-річний хлопчик назве вам будь-кого з них на ім’я і прекрасно знає, що це не просто робот, а трансформер, який легким рухом руки перетворюється в супершвидкісний автомобіль.

У 7-ми річних хлопчиків ще викликають жвавий інтерес всілякі інтерактивні іграшки: тварини (дикі і домашні), герої мультиків і роботи. Дитині можуть дуже сподобатися функціональні музичні інструменти, наприклад, гітари або синтезатори незалежно від того, чи є у малюка тяга до музикування.

Іграшки – це прекрасно, але не варто забувати, що школа і навчання також займають важливе місце в житті 7-річного хлопчика. Дарувати дитині на день народження шкільне приладдя не варто, малюк не оцінить такого подарунка, а от різні конструктори і розвиваючі ігри зацікавлять дитину.

Це може бути черговий набір Lego, про який малюк мріє, всілякі магнітні та кінетичні конструктори, а також логічні ігри за мотивами популярних мультфільмів.

Може бути й так, що хлопчик давно просить новий велосипед, самокат або роликові ковзани, а день народження – чудовий привід порадувати малюка новеньким, блискучим Stels.

Поділись


Новини партнерів