Перевірений рецепт, який допоможе поліпшити кровообіг головного мозку

Дві основні причини, які призводять до порушення мозкового кровообігу – це гіпертонія і атеросклероз. Вони можуть спровокувати цілий ряд дуже серйозних захворювань. Таких як: параліч, проблеми із зором, втрата координації руху, порушення функцій серцево-судинної системи, інсульту. Хронічні судинні захворювання мозку називаються дисциркуляторною енцефалопатією.

Як поліпшити кровообіг головного мозку

Проявляйте турботу про себе, застосовуйте натуральні засоби і БУДЕТЕ ЗДОРОВІ!

Симптоми цього захворювання розвиваються поступово і навіть лікарі не завжди можуть помітити їх. Дуже часто і сама людина не звертає на них особливої уваги.

Ми рідко звертаємо увагу на те, що нам важко запам’ятати щось нове або ми постійно забуваємо різні дрібниці, імена людей і важливі дати.

Ось основні симптоми, які підкажуть вам, що кровообіг головного мозку порушено:

  • постійний головний біль
  • часті запаморочення
  • болять очі
  • шум або дзвін у вухах
  • виоска температура або озноб
  • нудота і блювання

Порушення мозкового кровообігу призводить до зниження інтелекту, яке може швидко прогресувати, аж до стану безпорадності, порушення рухової активності і перш за все ходьби.

Ми пропонуємо вам рецепт цілющої суміші, яка використовується в народній медицині не одне десятиліття і перевірений багатьма! Вона зміцнює судини, відновлює пам’ять, підвищує імунітет і покращує мозковий кровообіг.

Перевірений рецепт, який допоможе поліпшити кровообіг головного мозку

Рецепт народної медицини

1. Подрібнити 500 грам журавлини (свіжої або мороженої), змішати її з 350 грамами натурального меду, додати 1 невеликий (приблизно 150-160 грамів) дрібно натертий корінь хрону.

2. Все добре перемішати, помістити в скляну банку і поставити в холодильник.

Рекомендується вживати 3 рази на день після їжі, запиваючи теплим трав’яним чаєм, по 2-3 чайні ложки.

Якщо в цю суміш додати 1 невелику, дрібно натерту, цибулину, вийде відмінний засіб для зміцнення імунітету і лікування застудних і вірусних захворювань. Особливо актуальна ця суміш в сезон грипу та вірусних інфекцій. Достатньо вживати 1 столову ложку в день і ви можете бути впевнені – ви не захворієте!

Джерело

Поділись


Новини партнерів