15 причин починати ранок водою з лимоном

Проста вода з лимоном вважається серед дієтологів енергетичним напоєм, який допомагає прокинутися, покращує самопочуття, нормалізує роботу органів травлення, покращує зовнішній вигляд і позбавляє тіло від накопичених токсинів. Такий ефект дає аскорбінова кислота, яка міститься у фрукті.

Дієтологи називають безліч різних причин на користь застосування даного напою. Нижче вказані 10 основних приводів випивати теплу воду з лимоном щоранку:

Поліпшення функціонування печінки, яка забезпечує виведення шлаків і токсинів.

Нормалізація роботи кишечника.

Поліпшення стану шкірних покривів завдяки вмісту кальцію, калію і магнію.

Зняття м’язового болю і болю в суглобах.

Стимулювання секреції шлункового соку, завдяки чому налагоджується робота органів травлення і прискорюється обмін речовин.

Зміцнення імунної системи і допомога в протистоянні вірусним інфекціям.

Боротьба з запальними процесами в організмі.

Антиоксидант, який уповільнює процеси старіння і подовжує молодість тіла.

Очищення судин, крові і артерій.

Регулярне вживання води з лимоном допомагає впоратися з підвищеним тиском, тому рекомендується для щоденного застосування гіпертонікам.

Рекомендується для вживання вагітним жінкам. Завдяки високому вмісту вітаміну С, вода з лимоном сприятливо впливає на плід, допомагає зміцнити і розвинути кістки малюка, а також сприяє нормальному розвитку його нервової системи.

Нормалізація функціонування нервової системи, допомагає впоратися з нудьгою, втомою, перепадами настрою.

Допомога в боротьбі із зайвою вагою завдяки наявності пектинових волокон. Вони дарують відчуття насичення і допомагають швидше спалити зайвий жир.

Збільшення лужності в організмі, завдяки чому виникає перешкода до появи і розвитку ракових клітин.

Забезпечення почуття бадьорості, збільшення продуктивності і поліпшення концентрації.

Варто зазначити, що регулярне вживання цього напою протипоказане при наявності виразки, гастриту, стоматиту, алергії на цитрусові, а також при захворюваннях нирок або підвищеній чутливості зубів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів