Стало відомо про страшну шкоду кавунів

Дослідники з США повідомили, що їм вдалося довести, що вживання кавунів в їжу може бути небезпечним.
Вчені провели тести, які показали, що ця улюблена багатьма ягода насправді може бути дуже небезпечна для здоров’я, оскільки може містити небезпечні нітрати.
Раніше неодноразово говорилося про те, що нітрати небезпечні для здоров’я, можуть викликати отруєння організму. Але медики кажуть про те, що нітрати можуть бути ще небезпечнішими і викликати цілий комплекс проблем зі здоров’ям. В тому числі, це може також призводити і до утворення раку.
При цьому, не обов’язково нітрати є ознакою того, що кавуни штучно наповнювали якимись хімічними речовинами для того, щоб вони швидше росли або виросли більш привабливими.
Вчені говорять також про те, що шкода організму наноситься при помилках в вирощуванні кавунів, неправильному зберіганні і реалізації. Саме порушення при вирощуванні і зберіганні кавунів призводять до того, що ягоди стають небезпечними для здоров’я і можуть призводити до отруєння.
Особливо шкідливі плоди, які вирощувалися при недостатньому сонячному світлі в умовах рясної вологості. Такі порушення роблять улюблені ласощі багатьох особливо небезпечними і отруйними. Нітрати, які використовуються у вирощуванні кавунів, самі по собі не представляють особливої ​​шкоди, але потрапляючи в мікрофлору кишечника, знаходять небезпечні властивості.
Найчастіше такі кавуни можуть провокувати розвиток ракових пухлин в кишечнику.
Крім того, нітрати порушують транспортування крові, що може спровокувати кисневе голодування тканин.
Джерело
Поділись


Новини партнерів