Лікарі назвали один з найкорисніших фруктів для печінки і нирок

Щоб не захворіти восени, потрібно їсти груші. Вони корисні як для посилення імунної системи, так і для оздоровлення серця.

У них містяться елементи, що дають найсильніший ефект для зміцнення лейкоцитів. Дані кров’яні клітини оберігають від впливу ендогенних та екзогенних речовин. Крім того, груші містять мідь, через це поліпшується освоєння важливих для здоров’я мікроелементів. Також цей фрукт порадує пектином, що позитивно впливає на функціонування печінки і нирок. Він же стимулює виведення з організму продуктів переробки, включаючи різні токсини.

Груші завдяки своїм очищаючим властивостям і насиченості волокон ефективно допомагають від переїдання і набору додаткових кілограмів, що актуально восени і взимку. Варення з цього фрукта допоможе пацієнтам з хворобами нирок і циститом.

У зв’язку з осіннім періодом року актуально не захворіти, і тому медики назвали ряд продуктів для збереження здоров’я. Ними є червона цибуля, капуста калі, броколі, червоні яблука і чорниця. Варто пам’ятати про курячий суп, який має протизапальну дію на верхні дихальні шляхи.

Джерело

Поділись


Новини партнерів