Вчені назвали найкорисніші для фігури рослини

Дослідники провели експеримент, в результаті якого їм вдалося дізнатися, які продукти харчування особливо корисні для людей, що займаються спортом. Результати дослідження опубліковані у виданні Journal of the International Society of Sports Nutrition.

Вчені в ході проведення дослідження назвали найкорисніші для фігури і заняття спортом рослини. На думку дослідників, ці продукти здатні швидше привести тіло і організм в необхідну форму і стан.

Женьшень, як стверджує група вчених, здатний зміцнити імунітет, посилити функціонування мозку, а також скинути зайві кілограми. Рослина, як відомо, ще й нормалізує тиск. Його справді можна назвати панацеєю.

Для того, щоб мати рельєфні м’язи необхідно вживати кофеїн, імбир, зелений чай і гуарану. Мирт, пажитник і каєнський перець також здатні спровокувати набір м’язової маси.

Експерти відзначають, що кожна із перелічених рослин корисна тільки тоді, коли її вживають в міру. Зловживання даними рослинами може викликати зворотний ефект, тому експериментувати зі здоров’ям все ж не варто.

Поділись


Новини партнерів