Ель Макферсон зустрічається зі скандально відомим лікарем

Одна з найяскравіших моделей 80-х, яка і зараз виглядає на мільйон, – Ель Макферсон – закрутила новий роман. І якщо раніше вона вважала за краще чоловіків солідних і забезпечених, то тепер зупинила вибір на … скандально відомому. Обранцем Ель став лікар Ендрю Вейкфілд, який в 2010 році був позбавлений медичної ліцензії за шахрайство.

Справа в тому, що свого часу Вейкфілд опублікував резонансне дослідження про вакцинацію від кору, яке, на його думку, може призвести до розвитку у дітей аутизму. Лікарський світ зустрів цю теорію несхвально, і Вейкфілд виявився в опалі. Але, як повідомляє People, Макферсон ідеї Вейкфілд підтримує, і вони дійсно зустрічаються.

Вони зустрічаються зовсім недовго, але очевидно, що у них багато спільного. Обидва зацікавлені в альтернативних видах духовних практик і правильне харчування, – розповів інсайдер People після того, як Макферсон і Вейкфілд були помічені в Маямі, коли вони цілувалися.

Відзначимо, що в минулому році Ель Макферсон пішла від чоловіка-мільярдера Джеффа Соффера. Вони зіграли весілля в липні 2013 року після чотирьох років стосунків. У шлюбі у пари не було дітей. Ель виховує двох синів – Арпада і Ауреліуса – від відносин з фінансистом Арпадом Бюссоном.

Поділись


Новини партнерів