Як схуднути на 10-15 кг лише за 2 тижні

Схуднути на 20 кг здається  абсолютно нереально. В крайньому випадку, не за 2 тижні. Що ж це, одну воду пити? Не зовсім. Можна ще поїсти, але зовсім небагато. Представляємо вашій увазі найбільш радикальну дієту з існуючих. Її тривалість – 2 тижні. І якщо вам здається, що це «всього» 14 днів, повірте, це «цілих» 14 днів, протриматися які так непросто.

Протриматися весь термін може не просто людина з сильною волею, а той, у кого немає проблем зі здоров’ям. Чому? Не будемо приховувати, радикальна дієта – великий стрес для організму. Вам не тільки потрібно буде проконсультуватися у лікаря перед початком схуднення, але і приблизно за тиждень до цього скоротити кількість споживаних калорій.

Ефективно, ніхто і сперечатися не стане, але тільки для людей з міцним здоров’ям. Денний раціон потрібно розділити на 4 частини: сніданок, обід, полуденок, вечеря . З напоїв дозволяється використовувати тільки звичайну питну воду або ж мінеральну.

День 1-7

Понеділок: 3 зварених круто яйця, 5 відварених картоплин.
Вівторок: 100 г сиру зі сметаною (нежирних), 250 г кефіру.
Середа: 0,5 л кефіру, 2 яблука, 1 л свіжовичавленого фруктового соку.
Четвер: 400 г відвареної курятини або яловичини, 200 мл нежирного кефіру або несолодкого чаю.
П’ятниця: 0,5 кг груш або яблук, 1 л мінеральної води.
Субота: 300 мл нежирного молока, кислого молока або кефіру, 3 відварені картоплини.
Неділя: 0,5 л кефіру, мінеральна вода.

День 8-14

Понеділок: 1 яйце, 200 г відвареної яловичини, 2 помідори, мінеральна або питна вода.
Вівторок: 100 г відвареної яловичини, 2 яблука, овочевий салат з огірків і помідорів, заправлений рослинною олією, несолодкий зелений чай.
Середа: 100 г відвареної яловичини, 2 груші або яблука, 70 г житнього хліба.
Четвер: 100 г відвареної яловичини, 2 яйця, 0,5 л нежирного кефіру, 150 г житнього хліба.
П’ятниця: 3 відварені картоплини, 0,5 л кефіру, 0,5 кг яблук.
Субота: 2 огірки, 300 г відвареного курячого м’яса, несолодкий чай, 2 яйця.
Неділя: 4 відварних картоплини, 2 яблука, 200 мл нежирного кефіру, мінеральна вода.

Як вийти з радикальної дієти

Не варто накидатися на їжу, як тільки годинник проб’є дванадцять і 14 важких днів залишаться позаду. Виходьте з суворого режиму поступово. Починайте день з вівсянки і склянки свіжовичавленого соку. Нехай обід стане найкалорійнішим прийомом їжі, під час якого ви можете дозволити собі м’ясо і гарнір.

А от увечері з’їдайте порцію салату, овочевого або фруктового. Протримаєтеся так ще 5 днів, закріпіть результати, і ваш організм не буде знову набирати вагу. Не переставайте пити багато води, а ось від солодкого і випічки і зовсім краще відмовитися.

Скільки можна скинути? 10, 15 кг і навіть більше. Багато залежить від вашої початкової ваги: більш повні люди можуть позбутися всіх 15 кг, а ті, хто важить до 80 кг, – від 10 кг. І нехай ви належите до другого типу, хіба це мало? Розкажіть про радикальну дієту подругам. Вони точно візьмуть її на замітку.

Джерело

Поділись


Новини партнерів