Медики категорично заборонили пити дієтичну газовану воду

Американські кардіологи визначили найшкідливіший продукт харчування для тіла людини. Саме дієтична газована вода з цукрозамінників привернула увагу лікарів з Американської асоціації серця. Вони говорять про те, що необхідно повністю виключити даний продукт з раціону. Дієтична газована вода підвищує ризик виникнення інсульту та недоумства.

У звіті кардіологів йдеться: “Вживаючи хоча б одну баночку газованої води “без цукру” в день, людина втричі збільшує свій ризик інсульту і в 2,9 рази підвищує ризик розвитку слабоумства”. Відомо, що в дієтичній газованій воді замість цукру використовують штучні підсолоджувачі на кшталт аспартама. У тілі дане з’єднання, наприклад, розпадається на фенілаланін, аспарагінову кислоту і метанол, токсичний для організму.

До того ж аспартам може накопичуватися в головному мозку і викликати аномальну активність нейронів. Разом з іншими речовинами в складі дієтичних газованих напоїв він дає велике токсичне навантаження на печінку і сприяє акумуляції токсичних речовин в шлунково-кишковому тракті. Плюс газовані напої небезпечні за рахунок високої кислотності, що загрожує запаленням, передчасним старінням і руйнуванням тканин.

Поділись


Новини партнерів