Потужний засіб, який розчиняє камені в нирках

Цей напій настільки ефективний, що достатньо випивати всього лише 1 столову ложку в день!

У нашому сучасному світі стало нормою вживати пігулки навіть при незначному погіршенні здоров’я.

Ми стаємо залежними від медикаментів  і це позначається на здоров’ї наших нирок і печінки. Усі медикаменти мають побічні дії і основний удар припадає на нирки.

Тому дуже важливо, по можливості утримуватися від прийому медикаментів і звернути увагу на натуральні засоби, які використовувалися багатьма поколіннями і дуже успішно.

Цілюща сила, яка ховається в звичайних рослинах, принесе вашому здоров’ю неоціниму користь.

Пропонуємо вам рецепт дивовижного напою, який допоможе очистити нирки, розчинити і вивести камені, допомогти вашим ниркам знову працювати в повну силу.

Утворення каменів в нирках призводить до порушення виведення сечі. Під час проходження каменю по сечовидільній системі (це називається нирковою колькою) хворого мучить інтенсивний біль аж до страху смерті.

Якщо у вас є сімейна схильність до сечокам’яної хвороби, вам також буде корисний цей природний засіб, який запобігає утворенню каменів.

Інгредієнти:

– 270 мл кленового сиропу

– 270 мл маслинової олії

– 1 лимон (використати разом з шкіркою)

– 300 гр кореня петрушки

– 270 мл меду

Приготування:

Подрібнити лимон і петрушку, додати маслинову олію, мед, кленовий сироп. Все перемішати. Зберігати суміш в скляному посуді в холодильнику.

Застосовувати натщесерце по одній столовій ложці, запиваючи склянкою води. Рекомендується пити достатню кількість очищеної води впродовж дня!

Якщо у Вас серйозні проблеми зі здоров’ям або сильні болі, рекомендуємо Вам звернутися за консультацією до лікаря. Самолікування може бути небезпечне для Вашого здоров’я.

Джерело

Поділись


Новини партнерів