Ефективний спосіб прискорити метаболізм і схуднути

Ви зможете швидко втратити зайву вагу, якщо ваша щитовидна залоза погано працює, застосовуючи ці поради!

Якщо у вас проблеми з щитовидною залозою або ви страждаєте від дисбалансу гормонів, які виробляє ваша щитовидна залоза, то дуже важко втрачати зайву вагу.

Навіть якщо ви регулярно тренуєтеся, правильно харчуєтеся і вживаєте ліки для щитовидної залози, все одно щоб позбавитися від кожного зайвого кілограма, необхідно докласти дуже багато зусиль.

Можливо, що і запалення є вірогідним винуватцем цього. Ви можете не знати цього, але є деякі види їжі, які викликають запалення, яке, у свою чергу, може перешкодити вашому тілу позбавлятися від зайвої ваги.

Через це вам треба буде пройти належну перевірку, щоб гарантувати, що будь-який тригер буде розглянутий.

Ми пропонуємо вам спробувати прості способи, які допоможуть вам “обдурити” щитовидну залозу і активізувати процес втрати зайвої ваги:

Регулювання швидкості метаболізму

Налаштуйте свій мозок на інформацію про ідеальну вагу вашого тіла, вона буде часто оброблятися вашим гіпоталамусом, це активізує процес усунення зайвої ваги.

Дуже важливо усунути запальні захворювання в організмі, оскільки запалення значно знижує швидкість обміну речовин, і ви зможете легко впоратися зі своїм завданням.

Надмірне фізичне навантаження може утрудняти процес схуднення, якщо у вас є проблеми з гормонами щитовидної залози.

Це поширена помилка: для того, щоб схуднути, нам потрібні тривалі інтенсивні тренування.

Хоча тренування допомагає понизити вагу і тонізує ваше тіло, але звичайна помірна фізична активність може дати вам набагато кращі результати, а також зменшить запалення.

Змініть хімію мозку

Відчуття голоду тісно пов’язане з хімією вашого мозку. Коли вам потрібна енергія, мозок випускає нейротрансмітер, який примушує вас відчувати голод. На жаль, ця система може дати збій, якщо у вас проблеми з щитовидною залозою.

Наприклад, якщо рівень апетиту, який пропонує ваш мозок, занадто високий для вашого повільного метаболізму і кінцевим результатом буде збільшення ваги.

Якщо ви піддалися стресу, звільнення серотоніну буде ускладнено, а також нейротрансмітерів, що випускаються вашим мозком. Хорошою новиною є те, що ви можете змінити хімію вашого мозку, наприклад, за допомогою трав’яного чаю, піших прогулянок і поїздок за місто.

Гідратація

Кількість води, яку ми повинні пити, залежить в основному від нашої діяльності і потреб. Для тих, хто страждає на хронічне захворювання, важливо залишатися максимально зволоженим, щоб організм міг усувати будь-які токсини і хімічні речовини, які потрапили з їжею. Таким чином, запалення зменшуватимуться, і ви зможете втрачати вагу набагато швидше.

Виправте своє харчування

Після різних дієт або екстремального скорочення вживання їжі, що не рекомендується, оскільки це може привести до ще більшого збільшення ваги. Особливо це не рекомендується, якщо ваша щитовидна залоза погано функціонує. Виправте своє харчування, визначивши, які продукти викликають запалення у вашому організмі і проблеми з травленням, потім замініть їх на здоровіші варіанти їжі, щоб ви могли максимально інтенсивно зменшувати свою зайву вагу.

Це усього лише декілька порад про те, як ви можете втратити вагу, навіть коли ваша щитовидна залоза погано працює. Зрозуміло, що проблеми з щитовидною залозою можуть значно ускладнювати схуднення, але ці кроки однозначно допоможуть вам.

Джерело

Поділись


Новини партнерів