Лікар назвав найкорисніший для здоров’я овоч

Всі овочі корисні для здоров’я, проте деякі з них несуть в собі більше користі, ніж інші – говорить відомий британський фахівець в галузі медицини Рангалі Чаттерджі, який вважає найкориснішим овочем спаржеву капусту, тобто броколі.

Міцне здоров’я і значна тривалість життя – ось що отримують люди, які щодня вживають брокколі. Цей овоч, як упевнений британський медик, є справжнім рятівником, здатним покращувати роботу всіх важливих систем організму.

«Робота серцево-судинної системи, обмінні процеси, функціональність кишечника і ефективність імунної системи – все це можна поліпшити, якщо регулярно вживати броколі в необхідному організмі обсязі» , – заявляє експерт.

Броколі, крім того, в значній мірі знижує ризик виникнення деяких типів злоякісних пухлин – наприклад, знижує ймовірність розвитку раку товстої кишки. Та й в цілому – цей овоч нормалізує роботу кишкової системи, активізуючи при цьому інші важливі біологічні механізми. Загалом, якщо ви до сих пір не їсте броколі кожного дня, то дуже і дуже даремно.

Джерело

Поділись


Новини партнерів