П’ять перевірених методів прискорення обміну речовин

Дієтологи підказали, як швидко прискорити обмін речовин без таблеток.

Від обміну речовин в організмі людини залежить багато – те, як він виглядає, його самопочуття і стан здоров’я в цілому.

У людей з прискореним обміном речовин є одна перевага – вони можуть надмірно харчуватися, але при цьому не набирати вагу. А тим, у кого поганий обмін речовин, залишається страждати, тому що після з’їденого зайвого шматочка вони тут же набирають 1-2 зайвих кілограма.

Гладким людям з повільним обміном речовин дуже складно схуднути. Більш того, до надлишкової маси тіла додаються ще й інші симптоми, такі як: запори, жирна запалена шкіра, проблеми з волоссям і нігтями, целюліт і ще багато зовнішніх проявів поганого метаболізму.

Медики підказали, як прискорити обмін речовин в домашніх умовах:

1. Пити по півсклянки води перед їжею за 15 хвилин і після неї, але не раніше, ніж через півгодини.

2. Їсти маленькими порціями кожні дві години, обмеживши калорійність їжі.

3. У воду додавати лимонний сік, а протягом дня з’їдати хоча б один лимон, так як він стимулює перистальтику кишечника.

4. Вранці і ввечері приймати контрастний душ – ця процедура відновлює правильний кровообіг, за рахунок чого прискорюється і обмін речовин.

5. Приймати ванну з ефірною олією ялівцю – ця рослина благотворно впливає на шкіру, прискорює обмін речовин, розслаблює м’язи і знімає болі в суглобах.

Прислухайтеся до порад експертів, якщо стали помічати у себе ознаки повільного обміну речовин. Вже через кілька днів після нового режиму, що включає перераховані вище способи прискорення метаболізму, ви помітите, що виглядаєте і відчуваєте себе набагато краще, а на вагах обов’язково буде мінус 2-5 кг.

Поділись


Новини партнерів