Експерти підказали, як очистити організм навесні

Ці нескладні детокс-прийоми допоможуть вам очистити організм від токсинів.

Весна – період оновлення, тому не дивно, що багатьом людям хочеться очистити свій організм від шкідливих речовин і таким чином оздоровитися.

Щоб провести повний детокс для організму, немає необхідності пити дорогі препарати і виснажувати себе жорсткими дієтами або голодом. Потрібно знати кілька ефективних прийомів, які відмінно справляються із завданням очищення і виведення з організму токсинів, зайвих накопичень і шлаків.

Експерти підказали, як за пару тижнів очиститися і поліпшити своє здоров’я:

Догляд за шкірою. Детокс для шкіри дозволить прискорити процеси її оновлення в весняний період. Робіть щодня скраби і маски, щоб поліпшити стан своєї шкіри, зволожити і підживити її зовні. Звичайно, важливу роль в цьому питанні відіграє харчування, якщо воно неправильне, то про гладку, рівну і сяючу здоров’ям шкіру можна навіть не мріяти.

Допомога тілу. Масаж, похід в сауну/баню, годинне кардіотренування – дієві помічники в процесі очищення організму, причому не тільки навесні.

Раціон харчування. Необхідно виключити з свого меню все те, що може засмічувати ваш організм. Те ж саме стосується і шкідливих звичок (куріння і зловживання алкоголем) – від них слід відмовитися.

Детокс-ванна. Цей метод очищення відомий небагатьом, хоча, він залишається одним з найпопулярніших. Потрібно в наповнену досить теплою водою ванну насипати 2 склянки сульфату магнію. Добре розмішати, щоб порошок розчинився, і зануритися в воду на 15-20 хвилин.

Розвантажувальні дні. Обов’язково, якщо ви хочете допомогти своєму кишечнику позбутися від усього зайвого, потрібно раз на тиждень організовувати розвантажувальний день. Кефір, яблука, сир, вода, фреші, соки – будь-який з цих продуктів продуктивно очищає органи травлення.

Релакс. Потрібно навчитися розслаблятися в кінці дня, щоб “розвантажити” нервову систему. Так як комплексний детокс – найкраще, що ви можете собі дозволити. Медитації, йога, гаряча ванна, вечірня прогулянка – що завгодно, головне, щоб ви відчули себе максимально розслабленими.

Як ми бачимо, способи очищення організму, які найбільш актуальні навесні для кожного з нас, дуже прості і доступні, тому все в ваших руках.

Джерело

Поділись


Новини партнерів