2 способи вивести солі з організму

Відкладення солей – це не локальний процес, який відбувається в окремому органі, а загальний. Причин відкладення солей може бути безліч – це порушення обміну речовин, неправильне харчування. Ми розповімо, як позбавитись солей за допомогою фітотерапії.

Як вивести солі з організму рисом
Процес рисового очищення досить простий. На ніч залийте 3 ст ложки рису 1 л води. Вранці воду злийте, залийте свіжу і варіть 5 хвилин. Потім рис промийте, залийте іншу порцію води і знову варіть 5 хвилин. І так зробіть ще 2 рази. Після 4 варок рис потрібно з’їсти в теплому вигляді і 3 години нічого не їсти. Потім харчуєтеся звичайним раціоном з обов’язковим включенням в раціон сухофруктів. Прозорий, порожній рис в даному випадку є не

Виводимо солі з організму лавровим листом
Вивести зайву сіль з організму можна відваром лавру. При очищенні лавровим листом не можна переохолоджуватися і слід дотримуватися помірного фізичного навантаження. Залийте 0,5 л води 5 штук лаврового листа і кип’ятіть 20 хвилин. Отриманий відвар слід пити по одному ковтку 2 – 3 рази на день. Так як цей спосіб є досить сильним методом очищення кишечника, то приймати цей відвар слід 3 – 5 днів.

Відкладення солей може викликати неприємні больові відчуття. Проблема дуже знайома людям похилого віку. Молодий організм може самостійно виводити зайві солі. Саме тому у поважному віці так важливо регулярно проводити очистку.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я! Перед застосуванням порадьтеся з лікарем.

Джерело

Поділись


Новини партнерів