Як схуднути під час звичайної прогулянки: корисні поради

Гуляти і займатися фітнесом можна одночасно, переконують експерти. Тому тренери порадили, як можна перетворити звичайну ходьбу на заняття спортом.

Дослідження підтвердило, що за день можна позбутися до 300 ккал, якщо проходити по 2 кілометри. Прогулянку протягом години варто повторювати щодня, або хоча б 3 – 4 дні на тиждень. Це допоможе позбутися від 6 кілограмів за півроку. У цій статті ми підібрали для вас корисні поради, як перетворити звичайну прогулянку на заняття спортом.

Носіть з собою зручне взуття. Для того, щоб з легкістю худнути, потрібно бути завжди готовим до прогулянки. Тому зручна пара взуття повинна завжди бути поруч. Так, повертаючись з роботи або навчання, людина завжди може перетворити дорогу на заняття спортом.

Ходіть по сходах. Якщо є вибір між сходами і ліфтом, краще виберіть перше. Це прекрасна фітнес-вправа, яку можна щодня робити дорогою в офіс або додому.

Підсильте ефект прогулянки спортом. Після активної прогулянки покачайте прес. Такий кількахвилинний спорт підвищить ефективність ходьби в 3 рази.

У той же час психологи стверджують, що прогулянки на свіжому повітрі не тільки зміцнюють імунітет, але і допомагають уникати і боротися зі стресами.

Джерело

Поділись


Новини партнерів