Підвищуємо імунітет: три рецепти народної медицини

Імунітет – це природний захист організму від вірусів і бактерій. У зимову пору року нашій імунній системі потрібна додаткова підтримка. Ми розібралися з тим, як можна підтримати імунну систему в період холодів, використовуючи рецепти народної медицини.

Суміш алое, меду і горіхів. Для приготування вітамінної суміші знадобиться 100 мл соку алое, сік чотирьох лимонів, перемелений апельсин, 300 г меду і 500 г волоських горіхів. Всі інгредієнти потрібно перемішати до отримання однорідної маси.

Приймати 3 рази на день до їди по чайній ложці. Зберігати в холодильнику.

Настій лимона з часником. Один лимон середніх розмірів вимити і подрібнити разом зі шкіркою. Головку часнику очистити, пропустити через прес і змішати з лимоном. У скляну банку висипати суміш і залити кип’яченою охолодженою водою так, щоб вода злегка покрила інгредієнти, і поставити настоюватися в темному місці на 3-4 дні. Потім банку перемістити в холодильник.

Приймати настій вранці по столовій ложці за 30 хвилин до їди.

Читайте також: Потужний засіб для позбавлення від токсинів

Відвар цибулі з цукром. Щоб підвищити захисні сили організму, необхідно приготувати корисний відвар. Для цього потрібно подрібнити 250 г цибулі і додати 200 г цукрового піску. Потім влити в отриману суміш 0,5 л води і поставити на повільний вогонь. Варити відвар потрібно півтори години. Після цього в суміш додати 2 ст. ложки меду. Все як слід перемішати і остудити. Далі відвар потрібно процідити і перелити в чистий посуд.

Джерело

 

Поділись


Новини партнерів