При поганому самопочутті просто почніть натискати на ці 5 точок

Замість того, щоб приймати заспокійливе, яке може завдати шкоди шлунку і ниркам, помасажуйте ці 5 точок на своєму тілі – і стрес пройде. Це давня китайська техніка, іменована акупресурою.

1. Хе-гу. З’єднайте великий і вказівний пальці, знайдіть найвищу точку м’язу на кисті руки і масажуйте круговими рухами 5 секунд. Це зніме напругу в шиї, обличчі та голові, а також стрес.2. Цзянь-цзин. Великим і середнім пальцями натисніть на м’яз плеча і масажуйте круговими рухами 5 секунд. Це зніме стрес, напругу і біль в шиї і обличчі.

3. Тай-чун. Знайдіть точку між великим і наступним пальцями ноги, спустіться трохи нижче і масажуйте. Це позбавить вас від стресу, болю в попереку, менструальних болів, безсоння і тривожності.4. Фен-чи. Великим пальцем проведіть по потилиці, знайдіть точку, де вона з’єднується з черепом, натисніть на пару секунд і повторіть кілька разів. Це допомагає при стресі, головних болях, нечіткому зорі, втомі і грипі.

5. Цзу-сань-лі. Стимуляція цієї точки зміцнює здоров’я і подовжує життя. Крім того, це допомагає при шлунково-кишкових розладах, нудоті і блювоті. Цей простий китайський масаж гарантовано допоможе вам!

Джерело

 

Поділись


Новини партнерів