Потужний засіб для краси і молодості шкіри обличчя

Ця маска має здатність запобігати старінню шкіри і відновлювати навіть вже пошкоджені клітини!

Коли ми стаємо старше, вони з’являються на шкірі обличчя, шиї і декольте: пігментні плями і зморшки.

Їх поява прискорює дію сонця, вітру, стресу, неправильне харчування, шкідливі звички і відсутність правильного догляду за шкірою.

Але регулярне застосування натуральних засобів, дасть вам можливість прекрасно виглядати у будь-якому віці без пластичних операцій і дорогих салонних процедур.

Сьогодні ми поділимося з вами рецептом, який дасть вам відмінні результати.

Основним інгредієнтом цієї маски є кукурудзяний крохмаль, який добре відомий своїм кулінарним використанням, наприклад, для загущення соусів.

Мало хто знає, що кукурудзяний крохмаль має декілька інших застосувань, таких як зняття опіків, усунення грибка на ногах і його навіть використовують як сухий шампунь для волосся.

Крім того, кукурудзяний крохмаль має здатність запобігати передчасному старінню шкіри і лікувати навіть вже пошкоджені клітини. І саме з цієї причини він широко використовується в домашніх масках.

Рецепт:

Інгредієнти
1 столова ложка кукурудзяного крохмалю;
1 столова ложка натертої моркви;
1 столова ложка натурального йогурту або сметани або кефіру;
50 мл води.

Приготування:

Розбавте кукурудзяний крохмаль в теплій воді, поставте на середній вогонь і помішуючи доведіть до кипіння. Зніміть з вогню і дайте трохи остигнути.
Додайте моркву в натуральний йогурт (чи сметану або кефір або молоко – на ваш вибір) і перемішайте, використовуючи дерев’яну ложку.
Потім додайте в цю суміш теплу крохмальну масу і перемішайте.

За допомогою кисті або пальців, нанесіть на чисту шкіру обличчя, шиї і декольте, круговими рухами. Дайте діяти 15 хвилин і видалите маску водою.

Рекомендується застосовувати 1-3 рази в тиждень, залежно від стану вашої шкіри. Я застосовую 2 рази в тиждень і результати вражають.

Джерело

Поділись


Новини партнерів