Модні ідеї благородного манікюру на осінь 2023

Багато шанувальниць нюдового манікюру (і не тільки) з приходом осені вирішили додати в свій образ трішки більше барв. І втілити цю чудову ідею можна саме через манікюр. Тож у цій статті ми розповімо про благородні відтінки манікюру, які будуть в тренді цієї осені.

Не червоний, а бордовий

На наш погляд, бордовий колір якось логічніше виглядає в осінньо-зимовому манікюрі, ніж червоний. Він тепліший, зігріваючий, більш глибокий. З ним можна сміливо експериментувати щодо тонів. З червоним, звичайно, теж можна, але деякі його відтінки, на наш погляд, виходять надто яскравими. З бордовим кольором менше ризику переборщити.

Радимо вам придивитися до кольору стиглої черешні, який знаходиться на межі переходу до чорного.

Не нюдовий, а чорний

На наш погляд, чорний манікюр лише трохи поступається нюдовому за універсальністю. Його головна проблема – він не завжди доречний. На роботі зі строгим дрес-кодом, наприклад, його можуть не зрозуміти.

Але в плані поєднання з одягом у чорних нігтів приблизно такий же успіх, як і у природних. Вони однаково вдало виглядають з речами будь-якого кольору та стилю. Десь просто створюватимуть цікавий контраст, наприклад, якщо ви з чорним манікюром одягнетеся в романтичному стилі. А десь будуть ще більше підкреслювати жорсткий характер, наприклад, якщо ви одягнете косуху та черевики з грубої шкіри.

Із чорним лише одна проблема — він некомпліментарно виглядає на довгих нігтях. І ще – до нього не всі готові. Якщо не готові повністю перефарбувати нігті в чорний колір, але є бажання додати чогось темного в свій образ, можна спробувати внести його менш помітним акцентом, поєднавши з тим самим нюдом. Нейтральні відтінки дуже вдало поєднуються із чорним на нігтях.

Різноманітність кольорів

Сьогодні більшість модних жінок не любить дизайни на нігтях, блискітки, слайдери та стразики. Для них це своєрідне табу. Але, при цьому, щось цікаве іноді хочеться побачити на своїх нігтиках. Тоді просто можна пофарбувати їх у різні кольори. Тут тільки потрібно вдало підібрати палітру.

Ідеальний відтінок зеленого

Багато жінок дуже люблять цей колір, але не знають, як правильно його охарактеризувати… Зелений у болотяному відтінку? Оливковий хакі? Гірчичний аспарагус?  Так от, цей колір дуже подобається багатьом смуглявим жінкам і в одязі, і в манікюрі, тому що він гарно поєднується із засмаглою шкірою.

Поділись


Новини партнерів