Модний осінній манікюр 2022

Манікюр є важливою складовою образу кожної сучасної жінки. Тому, дуже важливо сьогодні слідкувати за модою, щоб бути в курсі всіх новинок та стильних віянь. У цій статті ми поговоримо про те, які ж нігті варто зробити собі восени 2022 року.

Якщо це покриття гель-лаком, то чим більше ваш манікюр буде схожий на натуральний, тим краще. На щастя чи на жаль, але нас захоплює тренд на рідні нігті.
Підкреслено штучні вже давно не в моді, тому восени 2022 року орієнтуємося на короткі нігті овальної форми, на “м’який квадрат”, або на помірно-довгі мигдалеподібні.

У відтінках все також лідирує нюд (і взагалі “голі” нігті з прозорим або природно-рожевим лаком, при покритті гель-лаком такого ефекту можна досягти, якщо наносити тільки основу з відтінком і топ).

Також популярні “осінні” кольори: оливковий, гірчичний, винний, шоколадний.

Дизайн не користується особливим попитом восени 2022 року, але допускається геометрія, абстрактні малюнки на 1-2 нігтях, “перепелине яйце”, а-ля мармур і фольга. Головне – у всьому повинна бути поміркованість.

У цілому, сьогодні модними можна назвати нігті, які ідеально доглянуті, але не сильно помітні. А вам подобається така мода?

Читайте також: Модний нюдовий манікюр на осінь 2022: цікаві ідеї на кожен день

Поділись


Новини партнерів