Модний нюдовий манікюр на осінь 2022: цікаві ідеї на кожен день

Нюдовий манікюр – це покриття природного відтінку бежевої палітри. Такий манікюр залишається в тренді протягом багатьох років через свою універсальність та витонченість. Ми знаємо, щоб виглядати розкішно зовсім не обов’язково одягатися з ніг до голови у все найкраще, ефект буде швидше зворотний. Теж саме стосується і манікюру. Природа вже все вигадала за нас. Краса ховається в натуральності, а нам залишається її лише підкреслити.

Нюдовий манікюр – не означає нудний. Його завжди можна урізноманітнити, орієнтуючись на актуальні тенденції цього року.

З кожним роком бажаючих зробити собі нюдовий манікюр стає дедалі більше, незалежно від пори року. Він виглядає виграшно з будь-яким образом і не привертає до себе особливої ​​уваги. При цьому, його можна обіграти красивими прикрасами, топовим матовим покриттям і легким дизайном.

В арсеналі кожного майстра манікюру можна зустріти як мінімум три, а то й більше нюдових відтінків, серед них можна побачити теплі та холодні.

На сьогоднішній день ринок пропонує величезний вибір камуфлюючих баз, за допомогою яких зробити нюдовий манікюр дуже просто. У цій збірці ви знайдете свій ідеальний камуфляж.

Читайте також: Модні пастельні відтінки манікюру 2022: які кольори будуть актуальними восени

Поділись


Новини партнерів