Модні пастельні відтінки манікюру 2022: які кольори будуть актуальними восени

Незвичайні та яскраві але, при цьому, дуже ніжні жіночні — такі відтінки в манікюрі актуальні будь-якої пори року, зокрема восени. Якщо вам набридли яскраві тони за літній сезон – саме час звернути увагу на м’які пастельні відтінки. Які з них обрати для осіннього манікюру? Дізнайтеся у нашій статті.

Приглушені пастельні тони сіро-блакитної гами будуть як ніколи актуальними: вони виглядають одночасно м’яко і жіночно, але не так інфантильно як чисті відтінки. Злегка припилючені відтінки із сіруватим пігментом – стильний вибір для осені 2022!

Лавандові тони – чудова альтернатива ніжним відтінкам рожевого. Вони виглядають більш оригінально та цікаво, беріть на замітку!

Світло-шавлієвий колір — мабуть, один із найцікавіших варіантів для осіннього манікюру. Він не такий “заїжджений” як болотяний, хакі або оливковий, красиво підкреслює форму і підходить як для коротких, так і для довгих нігтів.

Гарячо-блакитний відтінок виглядає одночасно стримано та яскраво — те, що потрібно для тих, хто ще хоче хоч трохи продовжити літо!

Ніжний відтінок крем-брюле оцінять любительки нюдового покриття на нігтях – колір досить щільний, але з натуральної палітри. Виглядає дуже акуратно і вишукано.

Пастельні тони персикового, немов у банку з яскравою фарбою додали білого, чудово виглядають на трохи засмаглій після літа шкірі.

Читайте також:

Поділись


Новини партнерів